CM Models (Trademark, Logo)

Modellenbureau: Boek een model in Keulen

Modellenbureau Keulen – Model gezocht? Wij zijn uw experts voor modellen en organisatie, full service! Van A tot Z, alle diensten uit één hand: plaatsing, boeking, planning, dat is het doorslaggevende voordeel van ons agentschap. Bij ons vindt u uw model! Altijd van één bron onder één dak. Ons netwerk van contacten, slim projectmanagement en internationale media maken ons de perfecte partner voor uw reclamecampagne. In de meeste gevallen zijn de modellen al geboekt in normale reclamecampagnes, elk met hun eigen individuele talenten. Het gaat om verschillende vaardigheden, maar ook om acteren, muziek, sport maar ook dans! Diversiteit is het grote onderwerp in de industrie. Bij het scouten van nieuwe modellen hechten wij veel belang aan individualiteit en charisma – dat is overtuigend!

Model Management Keulen

We scouten modellen in alle grote Duitse steden, inclusief Keulen, natuurlijk. Komt u uit Keulen? We kijken uit naar uw sollicitatie! Wij organiseren afgietsels voor specifieke modelaanvragen: meer kansen, meer succes, meer kwaliteit! In de loop der jaren hebben we een goed netwerk opgebouwd. Op deze manier kunnen we altijd de beste resultaten bereiken voor campagne-opnames. Wil je weten hoe een casting werkt? Dus aarzel niet om je reservering aan Cocaine Models te geven. Wij hebben een aanzienlijke modellenportefeuille, zijn multimedianetwerken en hebben creatieve, jonge concepten en willen mensen inspireren. Maak gebruik van onze ervaring in uw voordeel en bekijk onze modellen! We kijken ernaar uit om met u in contact te komen.

â CM Contact: office@cocainemodels.com

✓ Modellen voor campagnes en shoots
✓ Modeshow, pasvormen en afgietsels
✓ Internationale Model Plaatsing
✓ Nieuwe gezichten en scouting
✓ 24/7 Booker in Support
✓ Snelle selectie

â Contact

Stephan M. Czaja & Team
Cocaine Models Eigenaar

Model worden in Keulen

Wil je model worden? Wij zijn een eerlijk en betrouwbaar management en kunnen u ook steunen in uw carrière als model. Wij hebben alle belangrijke contacten en cliënten voor de sprong naar een internationale carrière tussen Londen, Milaan en New York. Modellenwerk is een grote droom voor veel mensen, maar om op de internationale catwalks van de wereld te komen, is veel werk en discipline nodig. Onze taak als management is om jou als aspirant-model te steunen en je de kansen te geven om succesvol te worden.

Tips, trucs en alles wat je moet weten als je model wilt worden!

 • Word een model: Tips
 • Vereisten

Model toepassing

Solliciteer nu als model bij Cocaine Models. Voor banen in reclame producties, mode en tijdschriften. Stuur ons uw polaroids (eenvoudige foto’s bij daglicht) met actuele maten, wij kijken uit naar uw sollicitatie!

 • Schrijf naar het modellenbureau
 • Toepassing en voorbereiding
 • Sollicitatie – solliciteer nu bij CM

Wat doet een modellenbureau?

Voordelen van een modellenbureau.

 • Klantennetwerk – doorverwijzing naar eersteklas klanten
 • Gerenommeerd agentschap – Goede en serieuze banen
 • Modelmanagement – stap voor stap model worden
 • Opbouw modellenportefeuille – Sterke fotografen en proefopnamen
 • Vertegenwoordiging – Officiële vermelding op het CM-modelbord
 • Top 10 in Duitsland – agentschap stemmen Bravo Girl!
 • Netwerk van agentschappen – partners wereldwijd(van New York tot Tokio)
 • Ouderbureau – carrièreplanning en buitenland

Klanten

 

  

      

            

Verder geselecteerde klanten en referenties van CM.

Agentschap

Keulse reclamecampagnes en opnames

Van A tot Z, alle diensten uit één hand: plaatsing, boeking, planning, dat is het doorslaggevende voordeel van ons agentschap. Bij ons vindt u uw model! Altijd van één bron onder één dak. Ons netwerk van contacten, slim projectmanagement en internationale media maken ons de perfecte partner voor uw reclamecampagne. In de meeste gevallen zijn de modellen al geboekt in normale reclamecampagnes, elk met hun eigen individuele talenten. Deze omvatten verschillende vaardigheden, maar ook acteren, muziek, sport maar ook dans!

Casting en scouting van modellen

We scouten modellen in alle grote Duitse steden, inclusief Keulen, natuurlijk. Komt u uit Keulen? We kijken uit naar uw sollicitatie! Wij organiseren afgietsels voor specifieke modelaanvragen. Cocaïne is speciaal! Wij scouten niet alleen in de straten van Keulen, maar ook op het World Wide Web. Wij speuren actief het web af naar nieuwe gezichten om een nog breder spectrum van modellen te kunnen uitpluizen. Meer kansen, meer succes, meer kwaliteit! In de loop der jaren hebben we een goed netwerk opgebouwd. Op deze manier kunnen we altijd de beste resultaten bereiken voor campagne-opnames. Wil je weten hoe een casting werkt? Aarzel niet om uw boeking door te geven aan Cocaine Models. Wij hebben een aanzienlijke modellenportefeuille, zijn multimedianetwerken en hebben creatieve, jonge concepten en willen mensen inspireren. Maak gebruik van onze ervaring in uw voordeel en bekijk onze modellen! We kijken ernaar uit om met u in contact te komen.

Keulen: mode en meer

In bijna geen enkele andere stad in Duitsland komt de toeschouwer zoveel verschillende stijlen tegen als in Keulen. Het is graag extravagant en in de hipste clubs dragen de mensen alles wat modieus is. Keulen heeft ook een sterke hiphopscene die variatie brengt in het modelandschap van de stad en zich niet laat kisten. Urban fashion en hip hop komen met ideeën die recht uit het hart komen. Maar in de stad van televisie en uitgeverijen presenteert men zich ook conservatief bij vernissages en openingen met de “little black dress” en hoge hakken tot aan de hals. Hoe ze ook gekleed zijn, de Keulenaars lijken altijd een beetje koeler dan de rest van het land.

CM Stories op Instagram & Co.

Mis niets! Nieuwe castings op Instagram, nieuwe modellenvideo’s en minidocumentaires op Youtube – volg onze modellen en ons modellenbureau:

modelagentur-social-media-models-news-facebook

Castings, modellen en tevreden klanten in Keulen

Met gevestigde bureaus regelen we snel een goede selectie, bel ons. CM – Ons castingbureau zorgt voor de hele aanstaande organisatie voor uw boeking: fotomodellen, presentatoren of acteurs. Wij staan altijd aan uw zijde, of het nu gaat om een casting voor commercials, mode-evenementen, modeshows of de komende imagocampagne. Wij zorgen voor serieuze plaatsing van acteurs, moderators en reclamemodellen in online winkels, imagofilms voor producten en bioscoopreclame. Met ons full-service castingbureau nemen wij alle relevante gebieden van het boeken voor onze rekening: projectplanning, casting en plaatsing. Wij vinden de perfecte cast voor uw volgende reclamespot. Voor Keulen, Londen en München zijn wij uw partner voor castings Als castingbureau voor Keulen streven wij altijd naar het optimale resultaat voor onze opdrachtgevers. Wij maken altijd de best mogelijke selectie met ervaren agentschappen in heel Duitsland. Uw betrouwbare casting managers voor campagnes en fotoshoots in NRW scouten de perfecte cast.

 • Castingbureau Keulen
 • Gieten en voorbereiding
 • Mode show agentschap
 • Modellenbureau

Reclame, onlineshop en sociale media

Reclame is een veelzijdig vakgebied vol verschillende uitdagingen. Naast de al genoemde fotoshoots voor Instagram, maar ook online shops, zijn er nog grotere uitdagingen. Denk maar aan een buitenshoot waar je moet lopen, lachen en samenwerken met 4 andere modellen tegelijk. Alle 5 modellen moeten op punt staan wanneer de camera wordt vrijgegeven, zodat uw fotograaf gegarandeerd sterke foto’s in de selectie heeft. Reclames zijn nog veeleisender, denk aan spreekrollen, acteren en natuurlijk reisplanning, want vaak gaat het naar het buitenland en tussen Keulen, vliegveld, hotel en productie moet alles kloppen, zodat je als model op tijd op de set bent.

 • Wat doet een reclamebureau? Meer over het onderwerp: Reclamebureau

Influencer Marketing en Concept

Aangezien we veel werken met mode- en reclamebureaus en jonge modellen, zijn Instagram, Youtube en Tik Tok altijd heel dichtbij. Dat is waarom veel klanten in Berlijn bij ons terugkomen voor influencer marketing en concepten. Social media marketing gaat veel dieper, van het concept tot de strategie tot de ontwikkeling van het bereik, de creatie van inhoud en natuurlijk de monitoring. Maar in het begin is er altijd de analyse.

Wij controleren en analyseren de bewezen media kengetallen en kansen voor uw reclamecampagne in Keulen of in het hele land, ook voor latere rapportages (monitoring = kwaliteitsevaluatie van de afzonderlijke campagnes. Bij reclamecampagnes en concepten voor multimediamarketing kijken wij als mediabureau heel goed naar mogelijke kansen en mogelijkheden binnen de doelgroep.

Model worden

Model worden

Om de internationale catwalks van Keulen te veroveren, zijn er enkele succesfactoren die elk aspirant-model moet hebben. Een van de basisvereisten is de hoogte. Al jaren is een minimumlengte van 1,75 m een van de toegangskaarten voor een professionele modellencarrière (in de regel zijn er altijd uitzonderingen, maar die zijn zeldzamer). Ook al halen de uitzonderingen, zoals Kate Moss, keer op keer de krantenkoppen, toch zijn deze modellen voor een professioneel modellenbureau slechts de uitzondering op de regel. Als tweede criterium is ook de leeftijd een doorslaggevende factor. De meeste nieuwkomers beginnen met modellenwerk op de leeftijd van 15, 16 tot 20 jaar. Sommige modellen worden ook eerder ontdekt. In dit geval gaat het meestal om een incidenteel bijbaantje, waarvoor tot de meerderjarigheid altijd de toestemming van de ouders vereist is. Ook andere kenmerken spelen een belangrijke rol bij de modellering. Dit betekent in de eerste plaats een schone huid met onzichtbare poriën en verzorgd haar, waardoor een verscheidenheid aan looks mogelijk is.

Word een model: Vereisten

Als je precies aan deze basisvoorwaarden voldoet en al een tijdje met het idee speelt om als model aan de slag te gaan, kun je de eerste stap zetten op weg naar een carrière als model door je aan te melden bij een Keuls modellenbureau. Een formele sollicitatiebrief en foto’s van een professionele fotograaf zijn vereist. Wie al als model heeft gewerkt, heeft meestal een modellenportfolio dat in geen enkel gesprek mag ontbreken. Gerenommeerde agentschappen rekenen hun modellen niet aan voor de uitzondering in hun dossier of voor het maken van een sedcard. De uitgaven gelden als een investering, aangezien de agentschappen ook geld verdienen aan de latere boekingen van hun modellen. Een andere basisvereiste voor het werken als model is discipline. Dit geldt zowel voor elk type boeking als voor de vooraf gemaakte afgietsels.

Mode, reclame en tijdschriften

Een niet onbelangrijk deel van het werk bestaat uit wachttijden, werkuren die vaak tot diep in de nacht duren en in poses blijven voor de perfecte foto. Dit hoort allemaal bij het werk als model, net als de make-up en het kapsel. Aangezien de jonge meisjes of zelfs mannelijke modellen slechts een deel van een heel team zijn, is het belangrijk het eigen ego op een laag pitje te zetten en zeer snel een professionele werkethiek aan de dag te leggen om als model echt succesvol te zijn. Daarom is de stiptheid van een model een van de sleutels tot succes. Dit geldt vooral voor buitenopnamen, waar er vaak weinig tijd is om te profiteren van de perfecte lichtomstandigheden. Discipline en stiptheid zijn ingebakken in vele Duitse modellen, niet alleen in Keulen. Daarom is er internationaal veel vraag naar, en niet alleen sinds beroemde gezichten als Claudia Schiffer en Heidi Klum.

Niet te onderschatten in een leven als model is ook het vermogen om kritiek ter harte te nemen, maar niet de lol van het vak te verliezen door de veelvuldige afwijzingen tijdens castings. Vaak hebben de verantwoordelijken al een precies beeld van de modellen voor hun campagnes in gedachten, waarbij zelfs kleine details de doorslag kunnen geven voor een afwijzing. Voor een succesvolle carrière als model is het dus een groot voordeel om een netwerk op te bouwen. Met contacten met fotografen of andere mensen uit de mode-industrie of de reclame is het gemakkelijker om herinnerd te worden en dus om op de shortlist voor een toekomstig project te komen. De afhankelijkheid van gietstukken is door het netwerk veel minder groot dan zonder deze extra kansen en mogelijkheden.

 • Model worden

Model sollicitatie: begeleidende brief en foto’s

De belangrijkste regel is dat u uw sollicitatiebrief altijd kort houdt – gebruik bij voorkeur altijd het sollicitatieformulier op de website. Waarom? Alle belangrijke informatie is hier al gevraagd, zodat je niets kunt vergeten, maar investeer ook niet te veel tijd in je sollicitatiebrief voor het modellenbureau en je sollicitatie. Want in een gerenommeerd en goed modellenbureau, komen soms 50 tot 100 sollicitaties per dag binnen. Als er maar één scout in het bureau is, heeft hij of zij maar een paar seconden voor elke sollicitatie, naast het eigenlijke bureauwerk. Daarom moet je punten scoren met je foto, niet met een lange sollicitatiebrief. U kunt hier leren hoe u dat moet doen: Foto’s voor toepassing.

Modellenbureau: Introductie en interview

Bij elk sollicitatiegesprek stijgt de plankenkoorts, natuurlijk ook bij de kennismaking met het modellenbureau. Maar u moet één ding weten: topbureaus zoals het onze en andere zijn superaardig! Waarom? Bij fotoshoots en video-opnamen gaat het om vreugde, plezier en gelach – bijna altijd. Daarom hebt u een vertrouwensvolle samenwerking met uw modelmanagement nodig. Daarom begin je vriendelijk vanaf de eerste minuut en dat blijft zo! Daarom hoef je geen plankenkoorts te hebben, wees gewoon natuurlijk! Hier zijn nog meer tips voor je interview.

Reclames voor streaming, TV en bioscoop

Als je het eenmaal gemaakt hebt, gaan er vele deuren voor je open. Een goed modellenbureau is uw sleutel tot internationale partnerbureaus, reclamebureaus, creatieve directeuren, castingbureaus en nog veel meer. En natuurlijk de stap naar internationale banen, zoals Janine en Mark hier voor Henkell. Veel succes en op weg naar mooie banen, reizen en interessante mensen rond modellen, fotografen en vele anderen.

Vereisten: Modelleren met ambitie en discipline

Elk begin is klein. Als je als model begint, verwacht dan niet meteen veel geld te verdienen. De eerste stap is het opbouwen van een boek. Om dit te doen, moet je je bij het kiezen van een baan niet richten op het geld, maar gewoon zo veel mogelijk werken. Je moet ervaring opdoen en foto’s maken, zodat je jezelf kunt bewijzen bij grotere casting. Het is heel normaal dat u in het begin niet wordt geaccepteerd of dat u fouten maakt. Laat je niet ontmoedigen, wees ambitieus en heb discipline, want dat is de enige manier waarop je succes zult hebben in de modellenwereld.

Het is ook belangrijk om na te denken over hoe u wilt werken:

 1. Nationaal, Intercontinentaal of Internationaal?
 2. Hoge mode en haute couture of commercieel (reclame)?
 3. Leeftijd en concurrentie?

Als jong model heb je veel meer concurrentie dan “best agers” van boven de 60. Je zult dit steeds weer merken bij castings, dus vergeet het niet: Ambitie, discipline en geduld zijn de sleutel.

Minimumafmetingen: afmetingen en gewicht

De “juiste” maten en het “perfecte” gewicht zijn altijd een probleem voor modellen, al vanaf de eerste seconde. Er is niet één ideaal beeld, verschillende gebieden vereisen verschillende basics. Voor de haute couture is slank en lang de regel, voor de commercie (reclame) zijn de voorwaarden soepeler. De vereisten variëren ook naargelang u alleen nationaal of ook internationaal wilt werken. Grofweg kunnen de maten als volgt worden verdeeld. Hoe dichter u bij deze maten zit, hoe beter de eisen – afgezien van uw persoonlijkheid.

 • Vrouwen
  Lichaamslengte voor mode: 176 – 180cm / internationaal
  Lichaamslengte voor reclame: 172 – 181cm / Duitsland
  Slank figuur, meestal lang haar
 • Heren
  Lichaamslengte voor mode: 186 – 190cm / Internationaal
  Hoogte voor reclame: 184 – 194cm / Duitsland
  Slank of licht atletisch figuur

Modeshow: Haute Couture & Pret-A-Porter

Veel jonge modellen denken altijd eerst aan de modeshow! Wist je dat? Voordat je aan een modeshow begint, zijn je eerste boekingen meestal in de showroom. In de showroom presenteren ontwerpers hun mode. Klanten kijken naar de stukken die je als model voorstelt. Hier leer je ontwerpers kennen, klanten, maar ook stiptheid en discipline. Als u uw klanten en uw bureau overtuigt, krijgt u ook opdrachten voor shows. Als je de perfecte maten hebt, kun je ook internationaal werken en vanuit Keulen naar de grote steden zoals Parijs, Londen en Milaan reizen. Hier kun je lopen voor de grootste ontwerpers ter wereld. Een echte droom voor elk nieuw model uit Keulen!

De modeshow, de droom van duizenden aspirant-modellen over de hele wereld. Om op de catwalk te lopen voor de grote ontwerpers. Maar elk begin is klein en de basis van een modeshow moet goed zijn. Alles wat u moet weten over het modeshowproces en het verschil tussen prêt-à-porter en haute courture vindt u hier:

Multi Talents – Ook voor internationale reclameproducties

Als model schiet je niet alleen commercials voor de Duitse markt, vaak worden de commercials ook in andere landen over de hele wereld gepubliceerd.

Jobs & boeken voor reclame en mode

Als model zijn de taken zeer gevarieerd. In de reclame begint het met shoots voor Instagram, bijvoorbeeld productfoto’s als handmodel, als je beter wordt komen er online shopfoto’s en met veel oefening ook de eerste commercials. Dan is er het enorme gebied van de mode: van lookbooks voor sterontwerpers tot modeshows.

Word een model: Modelleren in Keulen

 1. Uw eerste modelaanvraag
 2. Introductie agentschap – wat u moet weten!
 3. Het interview bij het modellenbureau
 4. Sociale Vaardigheden, Kritische Fotografen en Cliënten
 5. Modellen tussen school, studie, vrienden en familie
 6. Mannen Modellen
 7. Model map
 8. Word een model – kleine onderneming
 9. Haute Couture & Pret-a-Porter
 10. Topmodellen vs nieuwe gezichten
 11. Model worden in het buitenland incl. modeldocumentaire

Stad

Modelleren in Keulen

Keulen is een van de grootste mediasteden van Duitsland. Door de aanwezigheid van tv-stations als RTL is er altijd behoefte aan modellen voor reclamespots, opnames voor webwinkels of soortgelijke producties. Dit betekent natuurlijk niet dat je direct wordt aangenomen voor elke baan die wordt geadverteerd, maar er zijn natuurlijk goede kansen. Om de wachttijd van de opgietingen op een verstandige manier te overbruggen, vertellen wij u over de mooiste restaurants in Keulen.

In bijna geen enkele andere stad in Duitsland komt de waarnemer zoveel verschillende modestijlen tegen als in Keulen. Het is graag extravagant en in de hipste clubs dragen de mensen alles wat modieus is. Keulen heeft ook een sterke hiphopscene die variatie brengt in het modelandschap van de stad en zich niet laat kisten. Urban fashion en hip hop komen met ideeën die recht uit het hart van de mensen komen. Maar in de stad van televisie en uitgeverijen kun je ook conservatief zijn op vernissages en openingen met de “little black dress” en hoge hakken tot aan je nek. Hoe ze ook gekleed zijn, de Keulenaars lijken altijd een beetje koeler dan de rest van het land.

Tussen droombaan en werkelijkheid

De heersende mening dat een model in zeer korte tijd veel geld kan verdienen en een luxueus leven kan leiden, wordt slechts voor zeer weinig modellen werkelijkheid. Voor de meeste modellen in Berlijn of andere steden is dit beroep een voltijdse baan die weinig vrije tijd of ruimte laat voor andere activiteiten. In plaats van in een eigen flat te wonen, begint de modellencarrière meestal met andere modellen in een gedeelde flat, die zelden kan concurreren met de standaard die zij thuis gewend zijn. Het leven in deze gedeelde flats omvat ook voortdurend wisselende huisgenoten, zodat er nauwelijks tijd is om elkaar beter te leren kennen of diepere vriendschappen aan te gaan. Als model ben je veel onderweg en moet je op elke situatie voorbereid zijn. Bekijk hier de model basics over reizen, casting en banen.

Springplank naar een internationale carrière tussen Parijs en New York

Eenmaal hier bereikt de internationale competitie van de mooiste modellen uit alle zes de continenten een nieuw niveau. Elk van de modellen die het zo ver geschopt hebben, heeft hetzelfde doel voor ogen: meelopen tijdens de grote modeweken en de nieuwste collecties van de beroemdste ontwerpers voorstellen. Natuurlijk worden alleen de modellen die precies dit doel hebben bereikt met de hulp van een modellenbureau, zoals Gigi Hadid, publiekelijk bekend. De vele onbekende gezichten van de modellenindustrie worden snel vergeten. Wat deze gelukkigen vandaag onderscheidt, afgezien van hun baan, is de promotie van hun eigen persoon in de sociale netwerken. Van Instagram tot Facebook, een succesvolle carrière als model houdt tegenwoordig veel meer in dan alleen maar fotoshoots of catwalkoptredens. Uiteindelijk is het echter altijd het geluk dat bepaalt welk model de mensen zich over 10 of 20 jaar nog zullen herinneren.

Modelbanen: wachttijd en professionalisme

Op het werk bestaat het dagelijkse leven van een model in Keulen altijd uit wachttijden. Voor het model betekent dit enkele minuten of zelfs uren stilzitten tijdens de make-up en het kapperswerk of wachten tot de set is opgesteld voor een shoot. Wie hier zijn geduld verliest, gedraagt zich niet alleen onprofessioneel, maar laat ook een negatieve indruk achter op de klant. Dit geldt echter niet alleen voor het gedrag, want ook het lichaam van een model moet het boegbeeld worden van haar eigen professionalisme. Op de set verschijnen met vettig haar of huidvlekken is dus net zo goed een no-go voor een succesvol model als jezelf laten gaan. Dit is wat de klanten verwachten van de modellen die zij boeken, en ook van het modellenbureau, aangezien elke opname gewoonlijk gepaard gaat met een strak tijdschema en een nauwkeurig budget die weinig ruimte laten voor een nieuwe casting. In dit opzicht heeft het dagelijkse leven op de set weinig gemeen met wat casting shows voor modellen uitstralen. In de echte werkwereld van een model is het immers niet de beoordeling van een jury die telt, maar wel of het model past in de desbetreffende collectie of het reclameconcept. Op het juiste moment op de juiste plaats zijn, is dus de ware katalysator voor een lange carrière als model.

Solliciteer nu als model bij Cocaine Models. Voor banen in reclame producties, mode en tijdschriften. Stuur ons nu uw polaroids met actuele maten, wij kijken uit naar uw sollicitatie!

 • Model Casting

  Wij vinden talenten voor uw project:
  Modellen voor mode en reclame
  Relaties met invloedrijke personen

 • Model Vermittlung

  Casting en selectieprocedure
  Plaatsing van modellen en invloedrijke personen
  Contracten en gebruiksrechten
  Beheer van reizen

Keulen

Reizen naar Keulen

Aanbevelingen in Keulen: Topadressen

Ben je net in Keulen aangekomen? “Köllefornia” zoals ze het zelf graag noemen, want één ding is zeker in Keulen: een goed humeur en uiterst vriendelijke mensen. Iedereen die steden als Berlijn kent, zal dat snel begrijpen! Voor een korte klus, het weekend maar ook voor wie wat langer in de stad verblijft, volgen hier enkele tips en aanbevelingen. Keulen is erg populair vanwege de nabijheid van wereldsteden als Parijs en Frankfurt, dus u kunt hier zowel internationale mode als internationale delicatessen vinden. Maar welk deel van de stad is het gezelligst? Wij hebben de beste tips voor uw korte trip naar Keulen:

Winkelen in Keulen

Naast de vele modellenjobs kun je in Keulen ook terecht in de vele modeboetieks aan de Schildergasse. Van modemerken als Tommy Hilfiger en Guess tot goedkopere alternatieven als Topshop, alles is er vertegenwoordigd. Dus rondwandelen zal nooit saai zijn. Dit is de beste manier om je tijd tussen banen of zelfs je vrije tijd te doden.

Cafés

Op zoek naar de beste cappuccino in de stad?

 • Aanbevelingen: Cafés Keulen

Huizenjacht en makelaars

Veel modellen uit de omgeving van Keulen en uit heel Duitsland worden vroeg of laat naar de grote stad getrokken. Dit is waar het leven is, de klanten, de banen. Maar wat doe je als je een mooi appartement of flatgebouw in Keulen wilt vinden? Vooral voor modellen is tijd veel waard als je van baan naar baan gaat. Veel afspraken voor bezichtigingen zijn gewoon niet mogelijk! Als u tijd wilt besparen bij het zoeken naar een appartement en de bezichtiging ervan, vindt u hier enkele tips voor u. In het FIV Magazine vindt u veel tips over het zoeken naar een appartement en over makelaars in Keulen:

Onroerend goed in Keulen

U verhuist naar Keulen en bent op zoek naar een goede makelaar voor uw nieuwe appartement of zelfs flatgebouw? Hier vindt u onze aanbevelingen voor Keulen:

Hotels

Ga je voor het eerst een weekend of langer naar Keulen? Welkom in de mediastad van Duitsland! Binnenkort hebben we ook de beste aanbevelingen voor hotels in de carnavalsstad voor u. Designhotels tegen geweldige prijzen, met alles wat je nodig hebt, van gratis wifi tot stijlvolle locaties voor je Instagram-verhalen.

 • Volgende: Hotel aanbevelingen Keulen

Nieuws

Converse – basketbal sportschoenen, streatwear en luxe merken

29. november 2021/door Wayne

Converse Video’s – Sportst Sneakers, Samenwerkingen & Interviews

29. november 2021/door Wayne

Mode merken met Z: Zara, Zalando en Zac Posen

22. november 2021/door Yasmin

Mode merken met Y: YVES SAINT LAURENT, Yohji Yamamoto en Y3

22. november 2021/door Yasmin

Mode merken met X: Xandres, XD Design en XEN

22. november 2021/door Yasmin

Mode merken met W: Wellensteyn, Wrangler en Westwood

22. november 2021/door Yasmin

Mode merken met V: Versace, Vivienne Westwood en Vogue Collection

22. november 2021/door Yasmin

Mode merken met U: Under Armour, United Colors of Benetton en Urban Outfitters

22. november 2021/door Yasmin

Mode merken met T: Tom Ford, Tommy Hilfiger en Tiffany & Co.

22. november 2021/door Yasmin

Mode merken met S: Stella McCartney, S Oliver & Superdry

22. november 2021/door Yasmin

Mode merken met R: Ralph Lauren, Rick Owens en Reebok

22. november 2021/door Yasmin

Mode merken met Q: Q&A, Quay en Queen of Catwalk

22. november 2021/door Yasmin

Mode merken met P: Prada, Puma en Philipp Plein

22. november 2021/door Yasmin

Mode merken met O: Off-White, Orsay en Olymp

22. november 2021/door Yasmin

Mode merken met N: Nike, New Balance en NA-KD

22. november 2021/door Yasmin

Mode merken met M: Marc Jacobs, Manolo Blahnik, Michael Kors en Moncler

22. november 2021/door Yasmin

Mode merken met L: Longchamp, Louboutin, Louis Vuitton en Lacoste

22. november 2021/door Yasmin

Mode merken met K: Kenzo, Karl Lagerfeld & Kappa

22. november 2021/door Yasmin

Mode merken met I: Iceberg, IVY & OAK en IMPERIAL

22. november 2021/door Yasmin

Mode merken met H: Hugo Boss, Hermes & H&M

22. november 2021/door Yasmin

Mode merken met G: Gucci, GAP, Giorgio Armani & Givenchy

22. november 2021/door Yasmin
Toon meer