• Foreo x Korlan

  • Nike x Lisa & Louisa

  • Dailies x Hannes & Johanna

  • Pantene x Milva

  • Pantene x Lisa

  • VW x Milva

Modellenbureau – Nieuwe Talenten en Internationale Modellen

CM – Wie zijn wij? Ons modellenbureau plaatst eersteklas modellen voor reclame en mode in heel Duitsland en wereldwijd. Sinds begin ’15 zijn we op locatie met modellen in alle grote steden: Berlijn, Hamburg, Keulen/Düsseldorf en München. Als modellenbureau houden wij ons niet alleen bezig met de klantenzaken, maar ook met model worden. Met de gerichte ontwikkeling van jonge talenten. Bij modelscouting gaat het namelijk om het vinden van de beste talenten en, net als in de sport, om het gericht promoten van jong talent. Als modelagenten stellen wij alles in het werk om onze talenten (modellen en influencers) perfect voor te bereiden en doelgericht te promoten. Alleen met eersteklas management kunnen modellen het maximale resultaat bereiken voor onze klanten tijdens commerciële filmopnames en fotoshoots – win win voor modellen en klanten.

Op de set heeft een model maar een paar uur om een perfecte prestatie te leveren. Het maakt niet uit of het een modeshow of reclamefotografie is. Het bijzondere talent van een topmodel is om in dit tijdsbestek uiterst nauwkeurig te presteren. Wij vinden de beste talenten in Duitsland en Europa, voor u! Wij zorgen voor de reisplanning en het reismanagement, en garanderen dat u het beste van het beste op de set krijgt.

Modellenbureau – Campagne ontmoet Model

Zodra een New Face-model is vastgesteld, is de volgende stap de gerichte plaatsing. Hier kijken we in het bijzonder voor onze klanten en opdrachtgevers, welk model bij welke klus past. Als castingbureau zoeken wij daarom vooraf uit de diverse portfolio’s geschikte kandidaten voor onze opdrachtgevers en presenteren deze kort en duidelijk, digitaal of in een persoonlijk gesprek. Onze klanten kunnen dan kiezen voor hun favoriete model. Wat de productie of modeshow ook is, wij vinden uw model!

Bij de plaatsing van modellen komt meer kijken dan alleen administratie. Het gaat om constante foto-updates, hoogwaardige testshoots met fotografen of zelfs interne productie door ons modellenbureau. Dit betekent dat onze modellen en klanten altijd over het nieuwste materiaal beschikken. Het gaat dus om de constante actualiteit, de optimale presentatie van het personage door de keuze van foto’s en video’s, maar ook om de suggestie voor jobs. Modellen krijgen veel casting en aanbiedingen, maar de echte diamanten vinden is de uitdaging. Net als altijd modellen bouwen.

Word een model: Zonder omwegen

Veel mensen willen modelworden! Of je nu 14, 15 of 16 bent, hoe eerder je met modellenwerk begint, hoe beter. In de regel moet je echter niet jonger zijn dan 15 jaar, want voor die tijd draait alles om basisonderwijs, school en leren, leren, leren. Je hebt tijd om jezelf op te bouwen totdat je klaar bent met school. Gaandeweg kunt u waardevolle ervaring opdoen met uw eerste kleine proefopnamen, maar ook met uw eerste klussen. Natuurlijk beginnen veel mensen pas met modellenwerk als ze 18, 19 of zelfs 21 jaar oud zijn. Als modellenbureau en moederbureau helpen wij u om een rechtstreekse en veelbelovende weg te bewandelen – rechtstreeks en zonder omwegen. Met onze ervaring en deskundigheid brengen wij modellen al op jonge leeftijd bij zeer goede fotografen om exclusief en goed materiaal voor u te krijgen. Hoe uitgebreider je modellenportefeuille is, hoe gemakkelijker het voor klanten is om jou als model in de campagne te zien.

Wil je model worden?

Wanneer is de beste tijd om te beginnen? We hebben ook veel tips voor u over dit onderwerp:

  • Model worden op je 13e
  • Model worden op je 14e
  • Model worden op 15
  • Model worden op 16-jarige leeftijd

Word een model: Buitenland en coaching

Hoe beter de diversiteit van het model is vertegenwoordigd, des te succesvoller zijn de vooruitzichten op gietstukken en banen. Daarom zorgen wij er als agentschap niet alleen voor dat modellen snel zeer goed beeldmateriaal krijgen, maar organiseren wij ook trainingssessies met modelcoaches, zodat aanstormende modellen nog beter en sneller kunnen leren. Omdat het een veeleisende baan is! Bij dergelijke coachingsessies voor modellen komen ervaren modellen hun expertise overdragen aan de jongere generatie. De coachingsessies gaan over meer dan alleen poseren. Het gaat over zelfvertrouwen, het gaat over hoe je ruimtes betreedt en hoe je ruimtes voor jezelf inneemt, en ook over mensen en groepen en ontvangers van reclamecampagnes. Want als model, sta je in het middelpunt van elke shoot. Het succes van de opname hangt van jou af. Hoe groter en gedetailleerder de productie, hoe duurder de kosten voor de klant. Als modellenbureau bereiden wij onze nieuwe gezichten uit Berlijn, Hamburg, München, Keulen en Düsseldorf voor op hun toekomst, zodat zij al bij hun eerste baan zullen schitteren!

CM op Facebook, YouTube en Instagram

Castings, evenementen en nieuw talent. Mis het niet en volg CM Models op Facebook, Youtube en Instagram.

modelagentur-social-media-models-news-facebook modelagentur-social-media-models-news-instagram modelagentur-social-media-models-news-twitter modelagentur-social-media-models-news-youtube

Modelleren van Berlijn tot Los Angeles

Wie zijn wij? Wij werken zelf internationaal en staan niet alleen in Duitsland op pagina één. Via onze internationale servicepagina voor modelplaatsing MAO staan wij wereldwijd op pagina één en zijn daarmee het sterkste digitale modellenbureau in Europa, Amerika en Azië: van Los Angeles, New York, Shanghai, Miami tot Parijs en ook in vele andere steden. Ons netwerk helpt onze modellen en onze cliënten. Vandaag werken wij niet alleen met Duitse klanten, maar ook met vele internationale merken. Onze modellen fotograferen voor opdrachten in Duitsland of reizen voor een week, van het ene land naar het andere. Voordeel: Eén agentschap, snelle communicatie, topservice van planning tot reis.

Wij bieden de beste modellen aan in Duitsland, helpen u in Europa en plaatsen ze wereldwijd. Dit betekent dat u niet alleen de beste partner heeft als internationaal merk, maar ook de beste partner als het gaat om jonge merken en groei. Wij bieden u als jong model uitstekende contacten voor verblijven in het buitenland (On Stay) van Los Angeles tot Tokio.

Duitsland, EU & VS: één contact

Door onze wereldwijde plaatsing kwamen wij ook al vroeg in contact met internationaal modellenmanagement. Meer complexe contracten, lange planning en beveiliging, grote taken. Ons agentschap heeft sinds het begin een grote deskundigheid op dit gebied opgebouwd en werkt samen met agentschappen over de hele wereld. Daartoe behoren niet alleen gerenommeerde agentschappen in de VS, zoals New York, Los Angeles of Chicago, maar ook de Aziatische megametropolen rond Shanghai, Taiwan en Bangkok. Vooral de Aziatische markt is een gigantische nieuwe wereld voor modellen en voor de hele reclamewereld, want hier wonen meer dan een miljard mensen, de reclamemarkt ontwikkelt zich en modellen kunnen nu de hele wereld over reizen en geld verdienen. Terwijl de markten vroeger vooral op Europa en Amerika waren gericht, zijn er nu modellenbureaus over de hele wereld. Modellen reizen nu over alle continenten voor banen en reclamecampagnes. Als modellenbureau helpen wij onze modellen de beste agentschappen in het buitenland te vinden en zo het grootst mogelijke succes te hebben.

Model worden

Influencer, Instagram en Youtube

Als modellenbureau gaan wij uiteraard met onze tijd mee en staan wij via onze klanten vaak in contact met de mediaproductie, waarbij wij als een reclamebureau te werk gaan. Of het nu gaat om social media content, bijv. YouTube-video’s of Instagram-fotoshoots, of om de samenwerking met influencers voor reclamecampagnes. Daarom helpen wij onze klanten ook graag met vragen over mediaproductie en marketing. Wij verwijzen u door naar experts voor uitdagende projecten. Als Creative Art Director staat Oliver Rudolph aan het hoofd van onze creatieve afdeling. Hij zorgt er niet alleen als hoofdscout voor dat de perfecte modellen op ons bord komen, maar ook dat de fotoshoots altijd de uitmuntendheid bereiken die ze moeten hebben. We produceren ook steeds meer beeldmateriaal van de shoots, of het nu gaat om kleine backstagevideo’s voor de lancering van de campagne, korte Instagram-video’s of YouTube-video’s. Dus aan het eind van de fotoshoot heb je meer dan “alleen” de campagnefoto.

Influencer Management en Consulting

Wat zijn beïnvloeders? Influencers bereiken een zeer groot aantal mensen. Deze doelgroep is voor veel merken zeer interessant omdat zij organisch is en zeer nauwkeurig kan worden bepaald. De gerichte “reclame” wordt influencer marketing genoemd. Als influencer noem je de merken in je video’s of foto’s, je betrekt ze in het beeld- of videomateriaal. Op die manier is het merk aanwezig bij zijn eigen doelgroep. Hoe vaker u deze actie uitvoert, hoe meer de gedachte aan de merknaam of de naam zelf in uw hoofd blijft hangen. Net als in de klassieke reclame geldt: hoe vaker iets wordt genoemd, hoe bekender het wordt. Veel modellen zijn van nature beïnvloeders! Daarom is ons agentschap een van de eersten om bloggers te plaatsen voor campagnes en evenementen. Wij hebben expertise op verschillende gebieden, of het nu gaat om eenmalige boekingen van influencers voor Instagram of meer complexe constructies, rond grotere campagnes of evenementen en het boeken van maximaal 20 of 30 influencers. Zij zijn zo gewild omdat hun doelgroep zeer dicht bij die van modemerken ligt, alle lifestyle- en luxeproducten.