CM Team

Onze knowhow komt voort uit meer dan tien jaar media- en managementervaring. We komen uit verschillende gebieden: Reclamebureau, modefotografie, online journalistiek en social media management. Samen vervullen we de dromen van jonge mensen om model te worden.

â via office@cocainemodels.com

✓ via +49 (0) 221 16 53 23 70
✓ via +49 (0) 30 398 204 200

Inhabergeführte Modelagentur
Stephan M. Czaja, Eigenaar

Met ervaring en know-how realiseren wij een nieuw, crossmediaal modellenbureau voor de internationale modemarkt. Alle officiële vertegenwoordigers en contactpersonen van ons modellenbureau staan hier vermeld op de teampagina.

Cocaine Models Management: Onze visie is om Fashion & Couture te ondersteunen met nieuwe methoden, als modellenagenten en modellenboekers. Efficiëntie en nauwkeurigheid zijn zeer waardevol voor ons. Voor Berlijn, München, Hamburg, Keulen, Duitsland beheren wij uw personeelsbehoeften! Wij vertegenwoordigen geselecteerde modellen, scouten nieuwkomers en organiseren modelcastings. Met coaching, set-up en training garanderen wij u hoge normen en persoonlijke aandacht. Dit zorgt ervoor dat we het beste nieuwe talent voor uw fotoshoots vinden – voor de lente, de zomer, de herfst en de winter! Meer over ons modellenbureau.

Jordan Miloen
Boeken & Internationaal

Neem contact op met

Laura Heyll
Internationaal

Neem contact op met

Noemi Göbbels
Boeken & Redactie

Neem contact op met

Laura Reichmann
Nieuwe gezichten en toepassingen

Neem contact op met

Kim Kuntke
Back Office / Media

Yasminat Amidou
Back Office / Media

Wayne Allinger
Back Office / Media

Stephan M. Czaja
Eigenaar & Internationaal

Neem contact op met

Peppa
Kantoorhond

Backstage / Model worden

Wees een model: Dat is wat veel mensen willen! Of je nu 14, 15 of 16 bent, hoe eerder je met modellenwerk begint, hoe beter. Gaandeweg kunt u waardevolle ervaring opdoen, niet alleen in uw eerste kleine proefopnamen, maar ook in uw eerste banen. Natuurlijk beginnen veel mensen pas met modellenwerk als ze 18, 19 of zelfs 21 jaar oud zijn. Als modellenbureau helpen wij u om een recht en veelbelovend pad te volgen – rechtstreeks en zonder omwegen. Met onze ervaring en expertise introduceren wij modellen al op jonge leeftijd bij zeer goede fotografen om exclusief en goed materiaal voor u te krijgen. Hoe uitgebreider het modellenboek is, hoe gemakkelijker het is om het model in een campagne voor te stellen. Alles over model worden.

100% voor onze klanten. Elke dag.

Welkom in het kantoor!