CM Models (Trademark, Logo)

Modellenbureau: Boek een model in München

U wilt een model uit München boeken? Het boeken van een model is soms veel ingewikkelder dan u denkt, want het gaat niet alleen om de selectie, maar ook om de organisatie, b.v. reis- en gebruiksrechten. Uiteindelijk zijn er veel variabelen die alleen kunnen worden gedekt door het professionalisme van een bureau. Want op de dag van de fotoshoot of de productie van de commercial, is er geen tijd voor onvoorziene omstandigheden. En het hele team moet perfect georganiseerd zijn, want fotostudio’s hebben bijvoorbeeld maar bepaalde tijden waarop de productie kan plaatsvinden. Als een model te laat of helemaal niet aankomt, komt de hele productie snel in gevaar. Als u uw model via een modelindex boekt, hebt u de garantie dat er niets mis kan gaan op de dag van de productie! Service en kwaliteit, dat is waar ons modellenbureau voor staat.

Model gezocht? Bemiddeling in München

Zoek je een model? Wij ondersteunen u als modelmanagement in München bij uw zoektocht en vinden snel en gemakkelijk het perfecte model voor uw productie. Zodat u zich volledig kunt concentreren op de organisatie, zorgen wij voor alles rond de modelboeking. Bij ons kunt u er zeker van zijn dat onze nieuwe gezichten al een lang proces achter de rug hebben, van de eerste sollicitatie, over coaching, tot diverse proefshoots met gerenommeerde fotografen en eerste kleine klussen, bijvoorbeeld als pasmodel.

Diversiteit! We scouten en helpen

De criteria voor de modellen verschillen naar gelang van de productie. Een fotomodel of een pasmodel is niet altijd nodig, plus size modellen of curvy modellen worden steeds meer gevraagd. Diversiteit is het grote probleem. Er is dus niet langer alleen de klassieke vraag naar tienermodellen, maar er worden ook steeds vaker curvy modellen geboekt voor reclamespotjes, evenals gezichten, fitnessmodellen en tatoeagemodellen. Wij vinden uw model, voor mode, reclame en natuurlijk speciale wensen, dat is waar wij voor staan met onze naam als model management.

â CM Contact: office@cocainemodels.com

✓ Modellen voor campagnes en shoots
✓ Modeshow, pasvormen en afgietsels
✓ Internationale Model Plaatsing
✓ Nieuwe gezichten en scouting
✓ 24/7 Booker in Support
✓ Snelle selectie

â Contact

Stephan M. Czaja & Team
Cocaine Models Eigenaar

Model worden in München

Wij bij Cocaine Models zijn ook altijd op zoek naar nieuw talent voor ons modellenrooster. Wij hebben ook de perfecte oplossing voor modebedrijven en media-agentschappen voor ongecompliceerde model boekingen in München. Vragen? Geef ons een belletje. München staat niet alleen bekend als een prachtige architectuurstad, maar is ook de thuishaven van de avant-garde en de kunst- en modewereld. Natuurlijk, trends zijn dan niet ver weg. TV-stations en verschillende modellenbureaus laten zien dat München een hot spot is als het gaat om trends en collecties voor de komende seizoenen.

Hoe word je een model?

Als je in München woont of op het punt staat naar München te verhuizen en jezelf de vraag stelt: “Hoe word ik model?” Dan vindt u hier alle antwoorden op uw vragen. De veiligste manier is om je modelaanvraag eerst bij een gerenommeerd en gerenommeerd modellenbureau in te dienen. Ons modellenbureau werkt met klanten als Zalando, Hugo Boss, Adidas, Nike, About You, Chanel, Hermés, Prada en nog veel meer, en natuurlijk met sterke fotografen en modebladen.

Model toepassing

Wil je model worden en weet je niet hoe je voet aan de grond krijgt in deze industrie? We geven je tips, helpen je je sedcard en portfolio op te bouwen en ondersteunen je met serieuze klussen en coaching. Solliciteer nu als model bij Cocaine Models. Voor banen in reclame producties, mode en tijdschriften. Stuur ons nu uw polaroids met actuele maten, wij kijken uit naar uw sollicitatie!

Wat doet een modellenbureau?

Een modellenbureau bemiddelt tussen modellen en klanten. Cocaine Models helpt je met het vullen van je sedcard en voorziet je van castings en opdrachten. Om in een dergelijke modeldatabank te worden opgenomen, moet u een aanvraagprocedure doorlopen.

Voordelen van een modellenbureau:

 • Klantennetwerk – doorverwijzing naar eersteklas klanten
 • Gerenommeerd agentschap – Goede en serieuze banen
 • Modelmanagement – stap voor stap model worden
 • Opbouw modellenportefeuille – Sterke fotografen en proefopnamen
 • Vertegenwoordiging – Officiële vermelding op het CM-modelbord
 • Top 10 in Duitsland – agentschap stemmen Bravo Girl!
 • Netwerk van agentschappen – partners wereldwijd(van New York tot Tokio)
 • Ouderbureau – carrièreplanning en buitenland

Klanten

 

  

      

            

Agentschap

Modellen in München: Aanvraag, boeking, agentschap

Belangrijke details voor uw boeking in München – veel aanvragen bevatten te weinig informatie! Om snel en efficiënt tot uw modelselectie te komen, dient u de volgende informatie over de opname rechtstreeks mee te sturen:

 • Specificaties van het model (leeftijd, afmetingen, haar, enz.; indien nodig)
 • Productiedatum (verwacht); mogelijke reisdagen en montage (indien gepland)
 • Begin en einde op de dag van de productie
 • Plaats (adres en parkeergelegenheid); trefpunt bij de pendeldienst
 • Productie (baan van het model, presentatie en uiteindelijke “foto”; bv. van mood board)
 • Mood Board (voorbeeldfoto’s en video’s indien mogelijk)
 • Beeldgebruik (media, landen, periode)

We zijn op zoek naar veelzijdige modellen in München

Wij kunnen onze cliënten een grote castingpool van talent aanbieden, de beste optie om uitzonderlijke kandidaten voor uw campagneproductie te vinden. Voor uw team zorgen we er altijd voor dat modellen hun speciale talenten inbrengen, zoals sport, maar ook dans en acteren. Alles uit één bron en één contactpersoon: plaatsing, boeking, organisatie. Dit is het voordeel dat cliënten waarderen over ons bureau. Een goed georganiseerd projectbeheer bespaart kostbare tijd, aangezien er geen behoefte is aan discussie-intensieve afspraken tussen de afzonderlijke leden van het mediaproductieteam. Marketingmanagers vertrouwen op slimme berekeningen. Ben je zelf een model of wil je er een worden? We kijken uit naar uw sollicitatie!

Model Management: München

München is de betoverende Beierse metropool in het zuiden van Duitsland. Waarom wij als modellenbureau zo van München City houden is snel uitgelegd: Velen van ons hebben in Beieren gewoond, meer dan 5 jaar tussen groene weiden en de Alpen. Daarom is het voor ons altijd een bijzonder genoegen om in de ICE door de groene landschappen van Beieren te reizen. Voor uw campagne in het mooie München, staan wij altijd klaar met onze modellen. Ook in München baart ons modellenbureau steeds meer opzien! Voor mode, commercials en editorials bieden wij de perfecte model booking service – snel en ongecompliceerd. Met hoogwaardig beeld en professionele modellen. We kijken uit naar uw e-mail!

CM Stories op Instagram & Co.

Mis niets! Nieuwe castings op Instagram, nieuwe modellenvideo’s en minidocumentaires op Youtube – volg onze modellen en ons modellenbureau:

modelagentur-social-media-models-news-facebook

Model worden – mode, reclame en tijdschriften

Naast de fysieke vereisten voor modellen, zoals de afmetingen, tellen ook de mentale vereisten en het karakter van een model mee. Een model moet altijd blijk geven van kracht, discipline en uithoudingsvermogen. Het werk is vaak inspannend en tijdrovend. Vermoeidheid of stress mogen niet merkbaar zijn bij een goed model. Motivatie en ambitie zijn de kenmerken van een ervaren model voor opdrachtgevers en modellenbureaus. Bureaus en klanten boeken graag weer modellen met deze kwaliteiten.

Terugkerende boekingen zijn heel belangrijk voor u als model en voor het modellenbureau. Bovendien zijn een gezond zelfvertrouwen en de veranderlijkheid van een model doorslaggevende selectiecriteria. Als model zul je in castingwedstrijden om banen met twintig, vijftig of honderd modellen strijden. Voor e-castings zijn er soms meer dan honderd modellen. Als je ijverig bent en het tot de modehoofdsteden van Europa, Amerika en Azië schopt, word je elke dag van casting naar casting gestuurd. Als alles goed gaat, van modeshow tot modeshow en van fotoshoot tot fotoshoot. Dit vergt veel zelfvertrouwen en energie van u! Het charisma van een model wordt gevormd door dit totaalpakket van afmetingen, uiterlijk, motivatie en ambitie.

Influencer Marketing en Concept

Wie is eigenlijk een influencer? Een influencer is een persoon die naam heeft gemaakt door sociale betrokkenheid, hetzij op Facebook of YouTube. Het kunnen natuurlijk ook modellen zijn die actief zijn op sociale netwerken en ijverig verslag uitbrengen van shoots en reclamefilmpjes. Of het nu Snapchat of Instagram is, modellen zijn erg actief, vooral in München. Bij reclame- en marketingcampagnes met beïnvloeders wordt specifiek gebruik gemaakt van opinieleiders met een brede gemeenschap om na afloop van de campagne het grootste succes te behalen. Bij influencer marketing streven wij ernaar de waarde, het vertrouwen en de geloofwaardigheid van ons eigen merk te vergroten op basis van het vertrouwen van de gemeenschap in de influencers. Daarnaast werken we dagelijks aan het verbeteren van onze influencer campagnes samen met ons social media bureau.

Modelcoaching met cocaïnemodellen

Cocaine Models biedt exclusieve coachingsessies waarbij jonge modellen worden getraind in gebaren/mimiek, poseren, acteren en catwalk. Langdurige modellen en professionele trainers zijn zeer nauwkeurig en weten hoe de modellenwereld werkt. Ook u kunt op zulke dagen vragen stellen en binnen een paar uur uw horizon verbreden.

Model worden

Model worden – mode, reclame en tijdschriften

Model worden is een proces waar jonge meisjes en jongens aan moeten wennen. Er zijn ongelooflijk veel gebieden waarop een model kan werken. Niet alleen tijdschriften, maar ook online magazines, adverteerders, ontwerpers, shows, kunnen op elk moment modellen boeken via ons agentschap. Daarbij gaat het niet alleen om de perfecte modelmaten – omgaan met druk en concurrentie, maar ook acteertalent zijn erg belangrijk in deze wereld.

 • Model worden

Minimumafmetingen: afmetingen en gewicht

We hebben uw persoonlijke gegevens, maten en polaroids nodig. Uw foto’s mogen niet ouder zijn dan 3 maanden en moeten uw huidige uiterlijk, kapsel en haarlengte tonen. Wegens het grote aantal aanvragen is het helaas niet mogelijk alle aanvragen te beantwoorden. Daarom vragen wij om uw begrip. Als het past, neemt onze scout binnen 14 dagen na uw aanmelding contact met u op!

+ Meisjes / Vrouwen 175 – 181 cm
+ Jongens / Heren 184 – 190 cm

Model sollicitatie: begeleidende brief en foto’s

Je moet in een natuurlijke look op de Polaroids te zien zijn: Natuurlijk licht, geen make-up, nauwsluitende, eenvoudige kleding. Zodra wij uw sollicitatie hebben gecontroleerd en u interessant vinden, nemen wij per e-mail of, indien nodig, telefonisch contact met u op. Wij zullen u uitnodigen in ons agentschap voor een korte kennismaking. Denk van tevoren na over je ervaring, je doelen bij ons, mobiliteit, beschikbaarheidstijden en hobby’s & vaardigheden. In ons bureau nemen we uw maten op en doen we een korte proefopname. Daartoe moet u er schoon uitzien, d.w.z. in eenvoudige, nauwsluitende kleding, wit T-shirt, zwarte broek, huidkleurig ondergoed. Vrouwelijke modelkandidaten mogen ook een bikini en hoge hakken niet vergeten.

+ Gezicht en volledig lichaam
+ Niet lachen en poseren.
+ Geen make-up en styling
+ Eenvoudige, heldere achtergrond
+ Natuurlijk licht

Modellenbureau: Introductie en interview

Na een online sollicitatie met foto’s en maten nodigt het modellenbureau je uit voor een gesprek om een eerste indruk te krijgen. Het is gemakkelijker om er schoon en zonder veel make-up uit te zien, want dan kan de manager je beter beoordelen. Nadat de maten zijn genomen en de chemie tussen het agentschap en de aanvrager goed is, worden de eerste proefopnamen gepland. Uw intrede in de modewereld is dus begonnen.

Vereisten: Modelleren met ambitie en discipline

Om vanuit Berlijn de internationale catwalks te veroveren, zijn er enkele succesfactoren die elk aspirant-model moet hebben. Een van de basisvereisten is de hoogte. Jarenlang werd een minimumlengte van 1,75 m beschouwd als een van de toegangskaarten voor een professionele carrière als model. Ook al halen de uitzonderingen, zoals Kate Moss, keer op keer de krantenkoppen, toch zijn deze modellen voor een professioneel modellenbureau slechts de uitzondering op de regel. Als tweede criterium is ook de leeftijd een doorslaggevende factor. De meeste nieuwkomers beginnen met modellenwerk op de leeftijd van 14, 15, 16. Sommige modellen zijn eerder ontdekt. In dit geval gaat het meestal om een incidenteel bijbaantje, waarvoor tot de meerderjarigheid altijd de toestemming van de ouders vereist is. Ook andere kenmerken spelen een belangrijke rol bij de modellering. Dit betekent in de eerste plaats een gave huid met onzichtbare poriën en verzorgd haar, waardoor een hele reeks verschillende looks mogelijk zijn. Allemaal belangrijke factoren voor reclamebureaus in München. Wat doet een reclamebureau? Meer over het onderwerp: reclamebureau.

Model jobs: test shoots en jobs

Goede bureaus investeren veel tijd in jou en je carrière. Met de eerste proefshoots doe je ervaring op met poseren en vul je je sedcard in, die het agentschap kan gebruiken om je te promoten. Stap voor stap krijg je goede fotografen, stylisten, haar- en make-up artiesten.

Sociale media: online aanwezigheid

Het internet is een ongelooflijk groot portaal voor modellen. Sociale media, met name Instagram, is een platform voor individuen, merken en ontwerpers om alles te laten zien. Als model is het voordelig om ook goed aanwezig te zijn, zodat de kans dat je online gezien wordt toeneemt en het agentschap je aan je profiel kan koppelen. Natuurlijk moet u ervoor zorgen dat alles heel schoon blijft of overeenkomt met uw modelstijl.

Multi Talents – Ook voor internationale reclameproducties

Als model schiet je niet alleen commercials voor de Duitse markt, vaak worden de commercials ook in andere landen over de hele wereld gepubliceerd.

Stad

Stap voor stap: Hoe word ik model?

Als nieuw gezicht in ons modellenbureau, word je zorgvuldig ingewijd in de wereld van het modellenwerk. Motivatie en ambitie worden getraind en we leren elkaar kennen. Het is vooral belangrijk voor opkomende modellen om een gerenommeerd modellenmanagement achter zich te hebben. Zij brengen je niet alleen in contact met goede fotografen die je zullen helpen bij het opbouwen van je modellenportfolio, maar laten je ook de eerste stappen zien. Of het nu om kleine dingen gaat zoals je eerste bedrijfsregistratie of je eerste catwalk coaching. Met een serieus model management, zul je de weg naar de industrie veel gemakkelijker vinden. Hier heb je ook de kans om later te reizen en de wereld te ontdekken. Vooral voor jonge modellen is er een kans om het buitenland te leren kennen. Met de contacten in een goed management, ligt de weg altijd voor je open.

Goede agentschappen investeren in u en uw carrière. Met test shoots door top fotografen voor je model portfolio en in video producties voor Instagram, online sedcards en YouTube. Zo kunnen klanten je in verschillende facetten zien.

Het dagelijkse leven als model in München

Glamoureuze poses voor foto’s of over de catwalk lopen in de schijnwerpers is vaak het eerste wat aspirant-modellen zich voorstellen als ze aan hun toekomstige beroep denken. De dagelijkse routine voor een model in München wordt daarentegen gekenmerkt door lange wachttijden en zeer hard werken. In het begin bestaat dit werk er hoofdzakelijk in te worden opgenomen in het bestand van een gerenommeerd modellenbureau en stap voor stap een netwerk op te bouwen. Dit netwerk bestaat uit zeer verschillende mensen, van andere modellen tot mensen uit de mode- en reclame-industrie en fotografen. Via het netwerk komen de modellen te weten welke castings of andere mogelijkheden er zijn om een baan te vinden en krijgen zij aldus een voordeel ten opzichte van modellen die geen netwerk hebben.

Naast deze contacten wordt het dagelijks leven van een model bepaald door vele onbekende factoren. Hiertoe behoren bijvoorbeeld de castings, waarbij het nooit zeker is of het model uiteindelijk ook werkelijk geboekt zal worden. Geen boekingen betekent ook geen inkomsten, en daarom kunnen banen niet licht worden geannuleerd. Om een financiële buffer te hebben voor een langere magere periode, leven veel modellen in een typische model flat-share. Het is niet ongewoon dat meerdere mensen een kamer delen en de huisgenoten wisselen ook vaak. Dit maakt het moeilijk om echte vriendschappen binnen de sector op te bouwen, niet alleen vanwege de concurrentie. Hieruit blijkt echter dat alle modellen die we vandaag kennen één ding gemeen hebben en dat is de discipline en de ambitie om zich bij elke boeking opnieuw te bewijzen.

Tussen droombaan en werkelijkheid

De heersende mening dat een model in zeer korte tijd veel geld kan verdienen en een luxueus leven kan leiden, wordt slechts voor zeer weinig modellen werkelijkheid. Voor de meeste modellen in Berlijn of andere steden is dit beroep een voltijdse baan die weinig vrije tijd of ruimte laat voor andere activiteiten. In plaats van in een eigen flat te wonen, begint de modellencarrière meestal met andere modellen in een gedeelde flat, die zelden kan concurreren met de standaard die zij thuis gewend zijn. Het leven in deze gedeelde flats omvat ook voortdurend wisselende huisgenoten, zodat er nauwelijks tijd is om elkaar beter te leren kennen of diepere vriendschappen aan te gaan. Als model ben je veel onderweg en moet je op elke situatie voorbereid zijn. Bekijk hier de model basics over reizen, casting en banen.

Scouting – Modellen in München

Wij beheren de boekingen, wij streven naar boekingen voor onze modellen. Ons modellenbureau plant ook uitgebreide modelcastings voor onze partners. Wij beheren boekingsaanvragen, castings maar ook de organisatie van fotosets en reclamecampagnes. Of het nu speciaal of casual is, wij organiseren shoots en castings voor specifieke modelwensen. Om overtuigende modellen voor aanvragen en banen te vinden, bewandelen wij echter ook geheel nieuwe wegen. Wij speuren actief het web af naar nieuwe gezichten om een nog breder spectrum van modellen te kunnen uitpluizen. Onze scouts zijn experts met uitgebreide netwerken in Stuttgart en heel Duitsland. Zo bereiken we altijd de beste resultaten voor campagneshoots.

Solliciteer nu als model bij Cocaine Models. Voor banen in reclame producties, mode en tijdschriften. Stuur ons nu uw polaroids met actuele maten, wij kijken uit naar uw sollicitatie!

Influencer Marketing – hoe werkt het?

Influencer Marketing in Stuttgart – Bij de digitale marketing van nieuwe ideeën en producten gaat het er bij Influencer Marketing vooral om voorstanders te winnen. Bloggers, op Facebook of Instagram, die gevraagd worden als mensen voor marketing-relevante onderwerpen, om ze voor zichzelf en hun eigen merk Stuttgart te winnen. Influencers bijvoorbeeld hebben een sterke invloed op de beoordeling en ook op de evaluatie van merken en bedrijven. Door hun grote bereik en sociale reputatie in sociale media zoals Facebook en YouTube zijn influencers in het nieuwe tijdperk “hun gewicht in goud waard”. Een influencer is altijd een persoon die een echte naam voor zichzelf heeft gecreëerd door hoge bekwaamheid onder fans, of het nu Facebook of Youtube is. We werken dagelijks aan het verbeteren van onze influencer campagnes, samen met ons social media bureau. Lees hier meer over onze influencers.

 • Onze invloedrijke personen
 • Invloedrijke Marketing
 • Model Casting

  Wij vinden talenten voor uw project:
  Modellen voor mode en reclame
  Relaties met invloedrijke personen

 • Model Vermittlung

  Casting en selectieprocedure
  Plaatsing van modellen en invloedrijke personen
  Contracten en gebruiksrechten
  Beheer van reizen

München

Voor ons als modelbeheerders was er echter nog veel meer te ontdekken in München: De jonge garde laat zich ook regelmatig zien, want in de Beierse hoofdstad is de gerenommeerde German Master School of Fashion Munich gevestigd – wat een hoogtepunt voor onze modelscouts (dat zie je niet elke dag in Keulen)! Het beeld van het nachtleven in München is zeer chic en zeer bruisend en Dirndl-clichés zullen door de bezoeker van buiten de stad zeer snel worden vergeten. Wie naar München gaat, moet zich gepast kleden voor elegante, modieuze evenementen, maar ook voor iets meer praktisch zoals de Radl&Fashion Show of FASH. De inwoners van München weten hoe ze dat moeten doen en maken slechts zelden een modefout wanneer ze in hun garderobe grijpen. München is het onbetwiste hart van de Beierse mode, die altijd al een internationale flair heeft gehad. De bakermat van de dirndl en de Weisswurst is allesbehalve saai, en dat kunnen bezoekers van München op zijn laatst zien wanneer ze voor het eerst een trendy kroeg binnenstappen. De dirndl voegt zich bij de verscheidenheid van de Münchener mode die te zien is op de Lange Nacht van de Münchener Mode als onderdeel van de Münchener modeweek. Neem een kijkje bij onze modellen en vind het juiste gezicht voor uw campagne!

Sollicitatie, casting en banen!

Nog meer details over castings, goses, fotografen, en nog veel meer.

 • Sollicitatie Deel 1 – Solliciteer als model
  De perfecte voorbereiding voor uw eerste model sollicitatie
 • Aanvraag deel 2 – De introductie bij het modellenbureau
  Voorbereiding en procedure voor de eerste afspraak met het agentschap
 • Duits / Engels – De 66 basisbeginselen voor modellen
  Castings, banen & agentschap afspraak
 • Facebook Model Fanpagina
  6 nuttige tips voor uw eigen model fanpagina
 • Modeweek Metropolen
  De belangrijkste FW-modeshows wereldwijd
 • Model worden
  De droombaan van het model: populair en onderschat
 • Gezonde levensstijl
  Juiste voeding en lichaamsbeweging
 • Haute Couture & Pret-A-Porter
  Twee werelden, één passie: mode
 • Instagram tips
  Hoe stel je Instagram de eerste keer in?
 • Catwalk: Stijl & Tips
 • Tips en trucs voor uw eerste stappen
 • Mannelijk model – speciale kenmerken
  Inborst als recept voor succes voor mannen
 • Word een model: Klein bedrijf
  Het begin van zelfstandig ondernemerschap
 • Modeboetieks in Duitsland

  De gids voor Berlijn, Hamburg, München & Co.

 • Modeshow – De basis
  Planning en organisatie is de sleutel
 • Reclame & Commercieel Model
  Model voor reclame- en verkooptalent

Reizen naar München

Mode en winkelen in München:

Winkelwandeling door München: Een winkelgids voor de modehoofdstad van Beieren. Naast typisch Beierse traditionele kleding of souvenirs wordt er ook mode van internationaal bekende ontwerpers verkocht. Een dirndl naast een handtas van een merknaam. Als modehoofdstad van Beieren heeft München heel wat te bieden. Met onze shoppinggids voor München kunt u kennismaken met het veelzijdige winkelaanbod van de stad aan de Isar.

München – een stad met een unieke flair. Niet alleen bekend om het Oktoberfest of de succesvolle voetbalclub – ook om de modescene en de talrijke uitgevers van mode- en lifestyletijdschriften. De modebeurzen en modescholen worden druk bezocht en zijn ook buiten de grenzen van de stad bekend. Mode en luxe spelen een bijzondere rol in de stad aan de Isar. Samen met Berlijn, Hamburg en Düsseldorf behoort München tot de zogenaamde “Grote Vier” – de invloedrijkste modesteden in Duitsland.

Na de catwalk! Bars en nachtleven in München

München is veel meer dan alleen de plaats waar één keer per jaar het Oktoberfest, het grootste volksfeest ter wereld, plaatsvindt. München is eerder een stad met een bruisend nachtleven, dat bij het vallen van de avond begint in een cocktailbar en eindigt op een laat uur in een van de vele clubs. Maar het leven als model in de Beierse hoofdstad heeft nog een andere kant dan de bezoeken aan het modellenbureau en de castings. Met de rivier de Isar die dwars door de stad loopt en de Engelse Tuin laat München zich ook graag van zijn groene kant zien. Tijdens wandelingen of fietstochten door München eindigen ze in de zomer vaak in een biertuin waar naast bier en varkenspootjes ook figuurvriendelijke alternatieven op het menu staan.

Hotels München

Als u niet uit München komt, moet u de tijd nemen om de stad eens van dichtbij te bekijken. Gebouwen, musea, winkelgalerijen en andere bezienswaardigheden maken het stadsbeeld van München compleet. Waar gaat het over? – Binnenkort hier bij Cocaine Models!

Mode-icoon uit München: Modeontwerper Rudolph Moshammer

Rudolph Hans Albert Moshammer werd op 27 september 1940 in München geboren. Hij was een Duitse modeontwerper, auteur en eigenaar van een boetiek in de Maximilianstraße in München. Moshammer werd vanaf de jaren tachtig landelijk bekend door zijn buitengewone publieke optreden. Hij liet zich bijna altijd zien met zijn Yorkshire terriër Daisy. Na de lagere school in de Herrnstraße en een opleiding tot verkoper in de detailhandel begon Moshammer in de jaren 1960 met de verkoop van mode. Zijn boetiek “Carnaval de Venise”, opgericht in 1968, was zeer succesvol. Hij maakte snel naam in de modewereld met zijn winkel. We hebben nog meer beroemde persoonlijkheden voor je!

Nieuws

Converse – basketbal sportschoenen, streatwear en luxe merken

29. november 2021/door Wayne

Converse Video’s – Sportst Sneakers, Samenwerkingen & Interviews

29. november 2021/door Wayne

Mode merken met Z: Zara, Zalando en Zac Posen

22. november 2021/door Yasmin

Mode merken met Y: YVES SAINT LAURENT, Yohji Yamamoto en Y3

22. november 2021/door Yasmin

Mode merken met X: Xandres, XD Design en XEN

22. november 2021/door Yasmin

Mode merken met W: Wellensteyn, Wrangler en Westwood

22. november 2021/door Yasmin

Mode merken met V: Versace, Vivienne Westwood en Vogue Collection

22. november 2021/door Yasmin

Mode merken met U: Under Armour, United Colors of Benetton en Urban Outfitters

22. november 2021/door Yasmin

Mode merken met T: Tom Ford, Tommy Hilfiger en Tiffany & Co.

22. november 2021/door Yasmin

Mode merken met S: Stella McCartney, S Oliver & Superdry

22. november 2021/door Yasmin

Mode merken met R: Ralph Lauren, Rick Owens en Reebok

22. november 2021/door Yasmin

Mode merken met Q: Q&A, Quay en Queen of Catwalk

22. november 2021/door Yasmin

Mode merken met P: Prada, Puma en Philipp Plein

22. november 2021/door Yasmin

Mode merken met O: Off-White, Orsay en Olymp

22. november 2021/door Yasmin

Mode merken met N: Nike, New Balance en NA-KD

22. november 2021/door Yasmin

Mode merken met M: Marc Jacobs, Manolo Blahnik, Michael Kors en Moncler

22. november 2021/door Yasmin

Mode merken met L: Longchamp, Louboutin, Louis Vuitton en Lacoste

22. november 2021/door Yasmin

Mode merken met K: Kenzo, Karl Lagerfeld & Kappa

22. november 2021/door Yasmin

Mode merken met I: Iceberg, IVY & OAK en IMPERIAL

22. november 2021/door Yasmin

Mode merken met H: Hugo Boss, Hermes & H&M

22. november 2021/door Yasmin

Mode merken met G: Gucci, GAP, Giorgio Armani & Givenchy

22. november 2021/door Yasmin
Toon meer