CM Models (Trademark, Logo)

Modellenbureau: modellen in New York

New York – New York is niet alleen een van de meest indrukwekkende steden, het heeft ook de grootste agentschappen, de meeste banen en natuurlijk de meest spectaculaire fotoshoots en reclameproducties. Als je een model zoekt in New York heb je een goed modellenbureau nodig, je hebt een ruime keuze. De personages zijn net zo divers als de stad, van topmodellen tot nieuwelingen.

De juiste keuze maken is niet zo gemakkelijk, want vaak zijn er natuurlijk speciale criteria waaraan de modellen moeten voldoen. Van normen zoals lengte en afmetingen tot gezichtsuitdrukkingen, gebaren, emoties en ervaring uit fotoshoots en reclamespots. Modellen in New York worden vaak geboekt, niet alleen in New York, maar natuurlijk ook in vele andere steden in de VS en wereldwijd. Manhattan, the Big Apple, Brooklyn, New York is enorm en daarom heeft het een sterke partner aan uw zijde nodig die kan helpen om het perfecte model te vinden. Het gaat tenslotte om meer dan alleen een goed uiterlijk, want ook zaken als maten, ervaring en je eigen agenda spelen een belangrijke rol.

Modellen voor mode en reclame

de grootste verschillen in vereisten zijn er op het gebied van mode en reclame in het bijzonder. Voor mode worden meestal modellen geboekt, met een uniforme maat, dit helpt ontwerpers om de collecties direct op één maat te snijden, zodat de media, op tijd voor de release in de winkels, werden geproduceerd. Hetzelfde geldt natuurlijk voor modeshows, zodat alle modellen een harmonieus totaalbeeld vormen, de mode als zodanig staat op de voorgrond, niet de modellen, ook hier worden collecties op uniforme wijze gesneden en gepresenteerd. Steeds vaker worden gebogen modellen geboekt, wier kledingmaat dichter bij die van de gemiddelde vrouw ligt en die dus een authentiek beeld geven van de Amerikaanse vrouw op foto of video. Of het nu high fashion of gebogen modellen zijn, er is altijd wat te beleven in New York! Wij helpen u het overzicht te bewaren in de drukte en zorgen voor een perfect opnameresultaat.

Modellen in de reclame

In de reclame zijn de voorwaarden iets soepeler. Hier worden niet alleen de klassieke modemodellen geboekt, maar natuurlijk ook gezichten en personages. Bijvoorbeeld fitnessmodellen die indruk maken met hun atletische lichamen, maar ook tatoeagemodellen die er bijzonder stedelijk en opvallend uitzien voor internationale campagnes.

 • Modellen voor foto- en videoproducties
 • Modellen voor modeshow
 • Reclame en TV
 • Sociale media (Instagram, YouTube, …)
 • Commercieel (gebogen, fitness, tatoeage)

Modellenwerk in New York

Een modellenbureau bemiddelt tussen modellen en klanten. Cocaine Models helpt je met het vullen van je sedcard en voorziet je van castings en opdrachten. Om tot zo’n modellenrooster te worden toegelaten, moet je een sollicitatieprocedure doorlopen. New York is het hart van de modewereld. Elke ontwerper, artiest, merk en model werkt daar op volle toeren. Degenen die het daar maken – hebben het bijna tot de top geschopt: de model elite. Om de draad in de modellen- en reclame-industrie niet kwijt te raken, helpen wij u als modellenbureau. Wij hebben de partners, de contacten en de serieuze cliënten met wie wij samenwerken en die u steunen in uw loopbaan.

Als je nu model wilt worden, kun je hier alle belangrijke informatie vinden voor je sollicitatiebrief en sollicitatie.

Model zoeken in New York?

Wij helpen en ondersteunen uw bedrijf met selectie, planning, organisatie, volledige service van gieten tot berekening van gebruiksrechten. Kwaliteit en veiligheid voor uw productie in New York.

We kijken uit naar uw modelaanvraag of uw casting- en foto-opnameverzoek!

â via e-mail: office@cocainemodels.com

✓ Modellen voor reclameproducties & Co.
Influencer Marketing & Relaties
✓ Modeshow en casting
Campagne ondersteuning

Inhabergeführte Modelagentur
Stephan M. Czaja

Model worden in New York

Hoe word ik een model? Veel jonge meisjes en natuurlijk ook jongens vragen zich af hoe zij tot deze modelelite kunnen gaan behoren. De concurrentie is groot en sterk, daar moet je je bewust van zijn. Model worden is uiteindelijk hetzelfde als ondernemer worden, je hebt veel concurrentie en je moet een manier vinden om de klanten van je verdiensten te overtuigen. De beste manier om dit te doen is met een goed en gerenommeerd modellenbureau dat als management fungeert om je te helpen je modellencarrière op te bouwen. Het belangrijkste is dat je een sterke en veelzijdige modellenportefeuille krijgt. Lees hier meer, dit is hoe het interview bij het modellenbureau werkt

Modellenportefeuille, foto’s en eerste castings

Hoe bouw je een sterke modelportefeuille op? In de eerste plaats heb je sterke fotografen nodig die weten hoe ze het beste uit jou en je natuurlijkheid kunnen halen. Vooral in het begin gaat het niet om grote en uitgebreide shoots met veel rekwisieten, outfits & styling, maar gaat het vooral om natuurlijke foto’s van jou, waarop de klanten je zien zoals je bent. Het effect van natuurlijkheid wordt vaak onderschat, velen denken dat je speciale fotoshoots nodig hebt waarbij de foto’s er zo spectaculair mogelijk uitzien. Of het nu gaat om live casting of e-casting, uiteindelijk zijn het je natuurlijkheid en charisma die de doorslag geven. Daarom gaat het ook om het verkrijgen van goede modelpolaroids en een goede introductievideo. Uw modellenmanagement regelt dat allemaal, van testfotografen voor uw modellenportefeuille tot arbeidsbemiddeling.

Modellenbureau, fotografen en netwerk

Uw agentschap kan u met veel dingen helpen, maar het meeste komt van u als model. Omdat, zoals reeds beschreven, de concurrentie extreem hoog is, vooral in New York. Modellen van over de hele wereld willen hier werken, dus klanten hebben natuurlijk veel om uit te kiezen. Om kans te maken op een baan heb je een goed, gerenommeerd en gerenommeerd modellenbureau nodig met een groot netwerk en veel contacten.

Van nu af aan, is het aan jou! Ben je op tijd op de set? Niet alleen voor baantjes, maar ook voor editorials met fotografen voor modebladen. Heb je charisma, vriendelijkheid en motivatie? Als model heb je meer nodig dan alleen een goed uiterlijk. Sociale vaardigheden zijn ook belangrijk, zoals elementaire babbelvaardigheden, maar ook positieve energie op de opnameset.

Nieuwe gezichten vs topmodellen

Mode en reclame – Nieuwe gezichten worden vooral in de modesector geboekt. De minimumlengte voor vrouwelijke modellen is 175 cm en voor mannelijke modellen 185 cm. Kleinere modellen hebben relatief weinig kansen in de high fashion business. Dit omvat, bijvoorbeeld, modeshows tijdens de New York Fashion Week. Aan de andere kant zijn er banen voor kleine modellen in de reclame, van online shops of YouTube-advertenties tot tv-reclames. Om zover te komen, zijn er een paar dingen die je moet leren en in gedachten houden. Als je wilt weten hoe, bekijk dan dit artikel en grijp je kans!

 • Topmodellen vs nieuwe gezichten
 • Model worden

Model toepassing

Solliciteer nu als model bij Cocaine Models. Voor banen in reclame producties, mode en tijdschriften. Stuur ons nu uw polaroids met actuele maten, wij kijken uit naar uw sollicitatie!

 • Sollicitatieuit New York – solliciteer nu bij CM
 • Model worden – Tips & Hulp

Wat doet een modellenbureau?

Voordelen van een modellenbureau!

 • Klantennetwerk – doorverwijzing naar eersteklas klanten
 • Gerenommeerd agentschap – Goede en serieuze banen
 • Modelmanagement – stap voor stap model worden
 • Opbouw modellenportefeuille – Sterke fotografen en proefopnamen
 • Vertegenwoordiging – Officiële vermelding op het CM-modelbord
 • Top 10 in Duitsland – agentschap stemmen Bravo Girl!
 • Netwerk van agentschappen – partners wereldwijd(van Los Angeles tot Berlijn)
 • Ouderbureau – carrièreplanning en buitenland

Klanten

 

  

      

            

Verder geselecteerde klanten en referenties van CM.

Agentschap

Een model boeken in New York?

Belangrijke details voor uw modelreservering in New York – veel aanvragen bevatten te weinig informatie! Om snel en efficiënt tot uw modelselectie te komen, dient u de volgende informatie over de opname rechtstreeks mee te sturen:

 • Specificaties van het model (leeftijd, afmetingen, haar, enz.; indien nodig)
 • Productiedatum (verwacht); mogelijke reisdagen en montage (indien gepland)
 • Begin en einde op de dag van de productie
 • Plaats (adres en parkeergelegenheid); trefpunt bij de pendeldienst
 • Productie (baan van het model, presentatie en uiteindelijke “foto”; bv. van mood board)
 • Mood Board (voorbeeldfoto’s en video’s indien mogelijk)
 • Beeldgebruik (media, landen, periode)

Modellen in New York: sollicitatie, boeking, agentschap

New York – een droom van vele ontwerpers en modellen. Niet alleen de modeweek is het hoogtepunt, de beste en grootste klanten werken er en de belangrijkste modellen wonen er. Modeontwerpers zoals Michael Kors, Victoria Beckham, Ralph Lauren en anderen boeken modellen voor hun campagnes, shows en shoots. Degenen die het tot ons management schoppen, krijgen de kans om in New York te werken en hun carrière te beginnen.

Wat mode betreft, is er niets mogelijk zonder New York. Op modebeurzen zoals Texworld, Moda, Fame en Accessories TheShow vinden zowel New Yorkers, Amerikanen als Europeanen alles wat hun modebewuste hart begeert – het is de New York Fashion Week! Ons modellenbureau is internationaal gepositioneerd, ook met partners in New York. Wij vertrouwen op vriendelijke contacten, sterke modellen en duidelijk model management, boeking en casting. Kwaliteit, ambitie – ons modellenbureau vertegenwoordigt geselecteerde modellen voor eersteklas resultaten. Online shop, lookbook, shoots voor Instagram of videoproducties voor tv, bioscoop en streaming portals. Wij adviseren u als jong model en u in alle gevallen.

Als model- en mediabureau hebben we veel diensten voor reclamebureaus en merken, zoals kleine videoclips voor Youtube en Co. Snelle selectie? Lees hier wat meer over het modellenbureau. Wij verzorgen uw modeshow met onze knowhow als modeshowbureau. Model zoeken en wat extra aandacht? Wij geven uw team graag het eerste media-advies voor digitale strategieën en campagnes: Contact & Advies.

Talent brengt je vooruit in New York

Eén agentschap, alle diensten – ook voor New York, de stad die nooit slaapt. Vaak worden voor gewone shoots modellen geboekt die speciale talenten meebrengen, bijvoorbeeld sportervaring of muzikale vaardigheden. Daarom moet je als model altijd veel ambitie en motivatie hebben, in het dagelijks leven, bij castings en bij jobs.

Van het eerste telefoontje tot de boekingsbevestiging, alle diensten uit één hand, dat is het voordeel dat klanten waarderen aan ons agentschap. Ons exclusieve netwerk van contacten, betrouwbaar management, bereik en moderne media maken van ons agentschap de ideale partner voor uw project in de VS. Met onze hulp vindt u de beste modellen. Efficiënt beheer bespaart u kostbare tijd door het wegvallen van vele intensieve afspraken met CM. Geef ons een belletje!

Model worden – Het leven in New York

Er is zoveel te zien en te beleven als model in NY! Van IMATS New York tot Curveny New York tot Intermezzo New York, de lange lijst van modebeurzen en evenementen in New York houdt maar niet op. Vrouwen, mannen en kinderen kijken toe en verbazen zich wanneer ontwerpers uit de hele wereld hun nieuwe collecties voorstellen. Jaar na jaar zorgt de New York Fashion Week ervoor dat mode niet alleen op het evenement zelf wordt gevierd. Tijdens dit evenement heerst ook de modekoorts in de clubs en restaurants van de stad, die vrouwelijke en mannelijke fans van hippe mode in zijn greep houdt. Winkelen voor mode is vooral leuk in New York, omdat goede kwaliteit tegen een redelijke prijs te krijgen is. Als u nog nooit in New York bent geweest om te winkelen, moet u dat dringend doen, want de Amerikaanse metropool heeft heel wat te bieden op het gebied van mode.

 • Model worden

Nog veel meer tips voor New Yorkse modellen

 • Castingbureau New York
 • Tips voor afgietsels
 • Model Gosees
 • Vereisten voor jonge modellen
 • Gietsoorten: E- & Live castings in New York
 • Ons modellenbureau
 • Neem contact op met

Volg onze verhalen op Instagram & Co.

Mis niets! Nieuwe castings op Instagram, nieuwe modellenvideo’s en minidocumentaires op Youtube – volg onze modellen en ons modellenbureau:

modelagentur-social-media-models-news-youtubemodelagentur-social-media-models-news-instagrammodelagentur-social-media-models-news-twittermodelagentur-social-media-models-news-facebook

Voor reclamebureaus, castingbureaus en fotografen

Uw castingbureau voor mediacampagnes en modeshoots identificeert de meest uitzonderlijke castingkandidaten. Met ons castingbureau in New York nemen wij het volledige project van projectplanning, casting en plaatsing van modellen voor reclame en presentatoren op ons.

CM Casting – Ons castingbureauverzorgt het castingproces voor uw casting in New York voor New Yorkse klanten en hun projecten: presentatoren en modellen. Wij bieden gerenommeerde plaatsing van acteurs, presentatoren en fotomodellen in TV, tijdschriften en reclame voor high-end merken. Ons castingbureau voor acteurs geeft je toegang tot een constant groeiend, scoutend netwerk. Onze managers ontdekken altijd de beste cast voor uw fotoshoots voor campagnes. Eersteklas productieresultaten zijn ons credo bij het zoeken naar presentatoren, modellen en acteurs.

Wij regelen de perfecte selectie met ervaren partnerbureaus in New York, kwaliteitsbewust met de ervaring en knowhow die wij hebben opgedaan in bijna een decennium van klantenwerk. Of het nu gaat om een casting voor uw in-store modeshow, aanstaande fotoshoot of zelfs videoproductie in New York, onze casting agents garanderen een tijdige selectie en resultaat.

Jobs & boeken voor reclame en mode

De concurrentie in New York slaapt nooit. De taken van een model zijn zeer gevarieerd. Naast commercials, tijdschrift en online shoots, zijn er tal van andere klussen en boekingsaanvragen voor het management.

Mode en modeshow

Een modeshow is een van de bekendste jobs voor modellen. Vooral bij castings of e-castings kun je jezelf bewijzen en laten zien dat je niet alleen bij shoots kunt leveren. Het is een voordeel om catwalk presentaties van ontwerpers die iedereen kent in je boek te hebben. Stiptheid en discipline spelen hier een zeer belangrijke rol. Achter de schermen, met de stylisten, ontwerpers en visagisten, kan het hectisch zijn en kort voor de opening is het ongelooflijk belangrijk om je taken op een georganiseerde manier te kennen.

De modeshow, de droom van duizenden aspirant-modellen over de hele wereld. Om op de catwalk te lopen voor de grote ontwerpers. Maar elk begin is klein en de basis van een modeshow moet goed zijn. Alles wat u moet weten over het modeshowproces en het verschil tussen prêt-à-porter en haute courture vindt u hier:

Reclame, onlineshop en sociale media

Reclame is een veelzijdig vakgebied vol verschillende uitdagingen. Naast de al genoemde fotoshoots voor Instagram, maar ook online shops, zijn er nog grotere uitdagingen. Denk maar aan een buitenshoot waar je moet lopen, lachen en met 4 andere modellen tegelijk moet omgaan. Alle 5 modellen moeten op punt staan wanneer de camera wordt vrijgegeven, zodat uw fotograaf gegarandeerd sterke foto’s in de selectie heeft. Reclames zijn nog veeleisender, denk aan spreekrollen, acteerwerk en natuurlijk reisplanning, want vaak gaat het naar het buitenland en tussen Berlijn, vliegveld, hotel en productie moet alles kloppen, zodat je als model op tijd op de set bent.

Influencer Marketing – hoe werkt het?

Social media management speelt een belangrijke rol in elke moderne mediaplanning voor nieuwe projecten, producten en merken. Hier bereiken bedrijven de juiste contacten rechtstreeks en zonder veel verspilling. Modellen, bloggers, zij zijn beïnvloeders en brengen merken naar hun doelgroep. Voor elk marketingbedrijf is de slimme keuze van kanalen, mensen en productplaatsingen dan ook de garantie voor economisch succes. Wie tegenwoordig een keuze maakt tussen de verschillende sociale netwerken heeft niet alleen de keuze tussen één of twee netwerken, vandaag concurreren er vele om de gunst van miljarden gebruikers. Tot op heden is er echter maar één onbetwiste marktleider; het grootste sociale netwerk sindsdien is Facebook, met al gauw twee miljard gebruikers. Een enorme kans voor bedrijven. Naast de industriereuzen ontstaan er steeds meer nieuwe en interessante netwerken. Echte grote spelers zijn vooral YouTube en Instagram. Opkomende netwerken zijn Pinterest en Snapchat.

 • Invloedrijke Marketing

Influencer Marketing en Concept

Aangezien we veel werken met mode- en reclamebureaus en jonge modellen, zijn Instagram, Youtube en Tik Tok altijd heel dichtbij. Dat is waarom veel klanten in NY bij ons terugkomen voor influencer marketing en concepten. Social media marketing gaat veel dieper, van het concept tot de strategie tot de ontwikkeling van het bereik, de creatie van inhoud en natuurlijk de monitoring. Maar in het begin is er altijd de analyse.

Model worden

Model worden – Werken in New York

De eisen voor modellen zijn zeer verschillend. Hoe internationaler het agentschap, hoe beperkter de mogelijkheden voor metingen.

Vereisten voor New York: modellenwerk met ambitie en discipline

Een niet onbelangrijk deel van het werk bestaat uit wachttijden, werkuren die vaak tot diep in de nacht duren en in poses blijven voor de perfecte foto. Dit hoort allemaal bij het werk als model, net als de make-up en het kapsel. Aangezien de jonge meisjes of zelfs mannelijke modellen slechts een deel van een heel team zijn, is het belangrijk het eigen ego op een laag pitje te zetten en zeer snel een professionele werkethiek aan de dag te leggen om als model echt succesvol te zijn. Daarom is de stiptheid van een model een van de sleutels tot succes. Dit geldt vooral voor buitenopnamen, waar er vaak weinig tijd is om te profiteren van de perfecte lichtomstandigheden.

Niet te onderschatten in een leven als model is ook het vermogen om kritiek ter harte te nemen, maar niet de lol van het vak te verliezen door de veelvuldige afwijzingen tijdens castings. Vaak hebben de verantwoordelijken al een precies beeld van de modellen voor hun campagnes in gedachten, waarbij zelfs kleine details de doorslag kunnen geven voor een afwijzing. Voor een succesvolle carrière als model is het dus een groot voordeel om een netwerk op te bouwen. Met contacten met fotografen of andere mensen uit de mode-industrie of de reclame is het gemakkelijker om herinnerd te worden en dus om op de shortlist voor een toekomstig project te komen. De afhankelijkheid van gietstukken is door het netwerk veel minder groot dan zonder deze extra kansen en mogelijkheden.

Elk begin is klein. Als je als model begint, verwacht dan niet meteen veel geld te verdienen. De eerste stap is het opbouwen van een boek. Om dit te doen, moet je je bij het kiezen van een baan niet richten op het geld, maar gewoon zo veel mogelijk werken. Je moet ervaring opdoen en foto’s maken, zodat je jezelf kunt bewijzen bij grotere casting. Het is heel normaal dat u in het begin niet wordt geaccepteerd of dat u fouten maakt. Laat je niet ontmoedigen, wees ambitieus en heb discipline, want dat is de enige manier waarop je succes zult hebben in de modellenwereld.

Lachen alstublieft! Reclame, onlineshops en sociale media

Het is belangrijk om je eigen persoonlijkheid te hebben – dat is wat je onderscheidt van de klanten. Maar vooral bij vacatures voor reclame, online shops en sociale media is het erg belangrijk om een positieve uitstraling te hebben. Hoe negatief je dag ook was, je moet functioneren voor de klant of de camera. Dit is erg belangrijk voor je management, aangezien zij je aanbevelen voor opdrachten en positieve feedback van de klant willen aan het einde van de shoot.

Minimumafmetingen, afmetingen en gewicht

Vooral bij modellenbureaus zijn de eisen erg hoog. Het hangt van een paar centimeter af. Vrouwelijke modellen moeten zoeken naar een slank figuur, mooie huid, tanden, het haar, elk detail. Voor mannen zijn de criteria net iets eenvoudiger. Als mannelijk model moet je evenveel aandacht besteden aan een verzorgd uiterlijk, van het kapsel tot de nagels. Er zijn nog steeds kwantitatieve beperkingen aan het uiterlijk, natuurlijk. In internationaal model management:

 • Vrouwen
  Lichaamslengte voor mode: 176 – 180cm / Internationaal & mode

  Lichaamslengte voor reclame: 172 – 181cm / Commercieel

  Slank figuur, meestal lang haar

 • Heren
  Lichaamslengte voor mode: 186 – 190cm / Internationaal & Mode
  Hoogte voor reclame: 184 – 194cm / Commercieel
  Slank of licht atletisch figuur

Model sollicitatie: tips voor uw perfecte foto

Voor je sollicitatiebrief van een modellenbureau heb je gegevens en foto’s nodig. De meeste agentschappen publiceren hun acceptatiecriteria op hun website. In het algemeen moet u in uw e-mail uw maten vermelden, d.w.z. borst, taille en heupen.

U moet veel belang hechten aan de juistheid en de actualiteit van uw metingen, want een bureau houdt er niet van als u onjuiste informatie geeft. Voor sommige bureaus zijn eenvoudige polaroidfoto’s voldoende voor de aanvraag. U kunt deze zelf nemen of een vriend of familielid vragen u te helpen. Polaroids zijn zuivere foto’s die uw lichaam en gezicht in verschillende facetten tonen en het agentschap een eerste indruk van u geven. Polaroids tonen u voor een witte muur, een goede belichting, zonder make-up, in eenvoudige, nauwsluitende kleding (skinny jeans of legging & eenvoudig topje of T-shirt) en, voor vrouwen, bij voorkeur met hoge hakken. Eén foto moet worden genomen van u in uw ondergoed, op één foto moet u lachen, op de andere moet u nogal uitdrukkingsloos in de camera kijken. Belangrijk: Geen grote poses! De foto’s moeten eenvoudig en natuurlijk zijn.

Meer over de perfecte Model Polaroids.

Presentatie en interview

Bij elk sollicitatiegesprek stijgt de plankenkoorts, natuurlijk ook bij de kennismaking met het modellenbureau. Maar u moet één ding weten: topbureaus zoals het onze en andere zijn superaardig! Waarom? Bij fotoshoots en video-opnamen gaat het om vreugde, plezier en gelach – bijna altijd. Daarom hebt u een vertrouwensvolle samenwerking met uw modelmanagement nodig. Daarom begin je vriendelijk vanaf de eerste minuut en dat blijft zo! Daarom hoef je geen plankenkoorts te hebben, wees gewoon natuurlijk! Hier zijn nog wat tips voor je:

 • Sollicitatiegesprek
 • Casting Tips voor modellenbureaus

Sollicitatie, casting en banen!

Model worden – de grote droom! Fotoshoots, Instagram, reizen en veel interessante en kleurrijke mensen ontmoeten op exclusieve influencer-evenementen. De waarheid is: de weg is lang. Ons management geeft u de beste steun die u kunt hebben. Maar er is veel te weten en te leren voordat je je aanmeldt als model. Er is veel concurrentie voor jou, vooral tussen de leeftijd van 15-18 jaar. Hoe beter u voorbereid bent, hoe sneller u zult overtuigen!

Nog meer details over castings, goses, fotografen, en nog veel meer.

 • Sollicitatie Deel 1 – Solliciteer als model
  De perfecte voorbereiding voor uw eerste model sollicitatie
 • Aanvraag deel 2 – De introductie bij het modellenbureau
  Voorbereiding en procedure voor de eerste afspraak met het agentschap
 • Duits / Engels – De 66 basisbeginselen voor modellen
  Castings, banen & agentschap afspraak
 • Facebook Model Fanpagina
  6 nuttige tips voor uw eigen model fanpagina
 • Modeweek Metropolen
  De belangrijkste FW-modeshows wereldwijd
 • Model worden
  De droombaan van het model: populair en onderschat
 • Gezonde levensstijl
  Juiste voeding en lichaamsbeweging
 • Haute Couture & Pret-A-Porter
  Twee werelden, één passie: mode
 • Instagram tips
  Hoe stel je Instagram de eerste keer in?
 • Catwalk: Stijl & Tips
 • Tips en trucs voor uw eerste stappen
 • Mannelijk model – speciale kenmerken
  Inborst als recept voor succes voor mannen
 • Word een model: Klein bedrijf
  Het begin van zelfstandig ondernemerschap
 • Modeboetieks in Duitsland

  De gids voor Berlijn, Hamburg, München & Co.

 • Modeshow – De basis
  Planning en organisatie is de sleutel
 • Reclame & Commercieel Model
  Model voor reclame- en verkooptalent

Multi Talents – Ook voor internationale reclameproducties

Als model schiet je niet alleen commercials voor de Duitse markt, vaak worden de commercials ook in andere landen over de hele wereld gepubliceerd.

Stad

Modellenwerk in New York: Realiteit & Carrière

New York beeft – elke dag nieuwe trends, nieuwe collecties en ontwerpers. Wat cool lijkt voor modeliefhebbers – is het harde dagelijkse leven voor modellen. Van casting naar casting, voor de beste banen en klanten in de wereld. Je management helpt je om je te organiseren en je professioneel te presenteren met je sedcard.

Tussen droombaan en werkelijkheid

De heersende mening dat een model in zeer korte tijd veel geld kan verdienen en een luxueus leven kan leiden, wordt slechts voor zeer weinig modellen werkelijkheid. Voor de meeste modellen in Berlijn of andere steden is dit beroep een voltijdse baan die weinig vrije tijd of ruimte laat voor andere activiteiten. In plaats van in een eigen flat te wonen, begint de modellencarrière meestal met andere modellen in een gedeelde flat, die zelden kan concurreren met de standaard die zij thuis gewend zijn. Het leven in deze gedeelde flats omvat ook voortdurend wisselende huisgenoten, zodat er nauwelijks tijd is om elkaar beter te leren kennen of diepere vriendschappen aan te gaan. Als model ben je veel onderweg en moet je op elke situatie voorbereid zijn. Bekijk hier de model basics over reizen, casting en banen.

Springplank naar een internationale carrière tussen Parijs en New York

Eenmaal hier bereikt de internationale competitie van de mooiste modellen uit alle zes de continenten een nieuw niveau. Elk van de modellen die het zo ver geschopt hebben, heeft hetzelfde doel voor ogen: meelopen tijdens de grote modeweken en de nieuwste collecties van de beroemdste ontwerpers voorstellen. Natuurlijk worden alleen de modellen die precies dit doel hebben bereikt met de hulp van een modellenbureau, zoals Gigi Hadid, publiekelijk bekend. De vele onbekende gezichten van de modellenindustrie worden snel vergeten. Wat deze gelukkigen vandaag onderscheidt, afgezien van hun baan, is de promotie van hun eigen persoon in de sociale netwerken. Van Instagram tot Facebook, een succesvolle carrière als model houdt tegenwoordig veel meer in dan alleen maar fotoshoots of catwalkoptredens. Uiteindelijk is het echter altijd het geluk dat bepaalt welk model de mensen zich over 10 of 20 jaar nog zullen herinneren.

Modelbanen: wachttijd en professionalisme

Op het werk bestaat het dagelijkse leven van een model in Keulen vaak uit wachttijden. Voor het model betekent dit enkele minuten of zelfs uren stilzitten terwijl haar make-up en haar worden gedaan of wachten tot de set wordt klaargezet voor een shoot. Wie hier zijn geduld verliest, gedraagt zich niet alleen onprofessioneel, maar laat ook een negatieve indruk achter op de klant. Dit geldt echter niet alleen voor het gedrag, want ook het lichaam van een model moet het boegbeeld worden van haar eigen professionalisme. Op de set verschijnen met vettig haar of huidvlekken is dus net zo goed een no-go voor een succesvol model als jezelf laten gaan. Dit is wat cliënten verwachten van de modellen die zij boeken, en ook van het modellenbureau, aangezien elke opname gewoonlijk gepaard gaat met een strak tijdschema en een nauwkeurig budget die weinig ruimte laten voor een nieuwe casting. In dit opzicht heeft het dagelijkse leven op de set weinig gemeen met wat casting shows voor modellen uitstralen. In de echte werkwereld van een model is het immers niet de beoordeling van een jury die telt, maar wel of het model past in de desbetreffende collectie of het reclameconcept. Op het juiste moment op de juiste plaats zijn, is dus de ware katalysator voor een lange carrière als model.

Solliciteer nu als model bij Cocaine Models. Voor banen in reclame producties, mode en tijdschriften. Stuur ons nu uw polaroids met actuele maten, wij kijken uit naar uw sollicitatie!

 • Model Casting

  Wij vinden talenten voor uw project:
  Modellen voor mode en reclame
  Relaties met invloedrijke personen

 • Model Vermittlung

  Casting en selectieprocedure
  Plaatsing van modellen en invloedrijke personen
  Contracten en gebruiksrechten
  Beheer van reizen

New York

Reizen naar New York

Makelaars in New York

U verhuist naar New York en bent op zoek naar een goede makelaar voor uw nieuwe flat of zelfs condo? Hier zijn onze aanbevelingen voor New York City:

Mode Boetieks

een nieuwe tas van Valentino, een parfum van Yves Saint Laurent of het hipste stuk van Burberry. New York is het hart van de mode! U vindt er de beste designwinkels van de hoogste kwaliteit, waar u nauwelijks weet waar u moet kijken vanwege alle geweldige kleding en accessoires. Fifth Avenue is een van de duurste straten ter wereld en biedt u alle beroemde winkels. Als model moet je zeker een kijkje nemen in deze boetieks – wie weet loop jij straks zelf over de catwalk voor een van deze modehuizen.

 • Mode Boetieks

Parken

Na lange castings en audities moet u zeker even pauzeren in een van de vele parken van Manhattan. En neem een pauze in Brooklyn Bridge Park. Wandel langs de groene oevers van de Hudson River of maak een lange wandeling door Central Park. De stad die nooit slaapt staat bekend om veel dingen, waaronder parken waar je er even tussenuit kunt en tot rust kunt komen.

 • Parken

Universiteiten

Om je droom om in New York City te wonen waar te maken en je de kans te geven om je opleiding voort te zetten, hebben wij als modellenbureau de beste hogescholen en universiteiten in New York geselecteerd. Studeren in het midden van Manhattan aan Columbia of liever in een rustige, mooie buitenwijk van New York, aan Fordham University – de keuze is aan jou. Hier vindt u de beste tips voor de universiteiten van New York.

 • Universiteiten

Selfie plaatsen

Poseren voor de wereldberoemde Brooklyn Bridge, Instagram-selfies op de daken van Manhattan of foto’s midden op Times Square. Voor jonge modellen is leven en werken in New York een droom. Als je aan New York denkt, denk je aan het Vrijheidsbeeld, de perfecte eerste selfie om de wereld te laten zien dat je in New York bent aangekomen. Een uitzicht over Manhattan dat u nooit zult vergeten, vindt u alleen op de Top of The Rock. Hier vindt u de beste selfie aanbevelingen die wij u als modellenbureau presenteren.

 • Selfie plaatsen

Stad

Wonen in Queens, werken in Manhattan, koffie drinken in Brooklyn – zou dit je leven als model in New York kunnen zijn? Misschien kies je een flat in de Bronx of Staten Island, gezien de diversiteit van de boroughs. Voor jonge modellen is New York een droom – geen wonder, met zoveel modellenbureaus en doorgroeimogelijkheden! Ontdek hier wat er daar te zien en te doen is.

 • Stad

Winkelen

New York biedt alles wat een geslaagde shoppingtrip mogelijk maakt. Naast de meest bekende en luxueuze merken en modeketens zijn er grote outlets of vlooienmarkten in de verschillende delen van de stad. Winkelen van ’s morgens vroeg tot midden in de nacht – New York slaapt nooit. Wij vertellen u de beste shopping tips en insiders, waar u duur maar ook goedkoop kunt kopen! Binnenkort meer hierover op Cocaine Models!

Hotels

Als je als model in New York werkt, is het belangrijk om de beste locaties te kennen. Soms heb je, naast het werk, ook de gelegenheid om de steden waar je reist te verkennen. Minimalistische inrichting, roomservice, fitnessruimte of zelfs conciërgeservice op uw kamer? New York staat bekend als de stad die nooit slaapt. Maar ook als model heb je een plek nodig om uit te rusten en te ontspannen na castings, winkeldagen en feestjes. Of je nu alleen bent met een budget, met familie of misschien zelfs met huisdieren in de metropool, je hebt een plek nodig om te ontspannen.

 • Hotel

Restaurants

Na een dag hard werken is er niets dat u liever wilt dan een warme, heerlijke maaltijd in een chique restaurant. Of het nu gaat om hamburgers, pizza, pasta of sushi, New York biedt geweldige restaurants in het midden van de metropool. U vindt alle keukens van de wereld op één plek. Dat is een van de redenen waarom we zo van de stad houden. New American style in de moderne keuken van de Gramery Tavern of liever de visspecialiteiten in Le Bernardin, in New York vindt u alles wat uw hartje begeert. Misschien bent u op stap in de metropool en kunt u even pauzeren in het chique Eleven Madison Park.

 • Restaurant

Cafés

De stad biedt geweldige cafés waar u achterover kunt leunen met een kop koffie en een heerlijk gebakje. Best Bagels & Coffee is de beste plek om uw modeldag te beginnen, met de beste en populairste bagels in NYC. Ga buiten zitten voor de kleurrijke Hongaarse banketbakkerij, ontspan onder hangende planten of nip aan uw koffie terwijl u naar de kleurrijke straten van New York kijkt. Aan de zijkant kunt u uw werk op de laptop doen, de tijd met vrienden doorbrengen, of met volle teugen van het uitzicht op de stad genieten. De rustieke etablissementen die zo populair en gebruikelijk zijn in New York bieden een gezellige omgeving. Leer hier meer over cafés in de Big Apple!

 • Cafés

Modeweek

De modeweek is natuurlijk een van de belangrijkste data van het jaar. De beroemdste ontwerpers allemaal op één plek en nieuwe collecties idealiter door u gepresenteerd. Vier keer per jaar draait alles om mode. Er is mode voor vrouwen, maar ook voor mannen. De New York Fashion Week is een van de “Big Four”, omdat het een van de meest bekeken en bekendste evenementen in zijn soort is, samen met de modeweken in Londen, Parijs en Milaan.

 • Modeweek

Nieuws

Converse – basketbal sportschoenen, streatwear en luxe merken

29. november 2021/door Wayne

Converse Video’s – Sportst Sneakers, Samenwerkingen & Interviews

29. november 2021/door Wayne

Mode merken met Z: Zara, Zalando en Zac Posen

22. november 2021/door Yasmin

Mode merken met Y: YVES SAINT LAURENT, Yohji Yamamoto en Y3

22. november 2021/door Yasmin

Mode merken met X: Xandres, XD Design en XEN

22. november 2021/door Yasmin

Mode merken met W: Wellensteyn, Wrangler en Westwood

22. november 2021/door Yasmin

Mode merken met V: Versace, Vivienne Westwood en Vogue Collection

22. november 2021/door Yasmin

Mode merken met U: Under Armour, United Colors of Benetton en Urban Outfitters

22. november 2021/door Yasmin

Mode merken met T: Tom Ford, Tommy Hilfiger en Tiffany & Co.

22. november 2021/door Yasmin

Mode merken met S: Stella McCartney, S Oliver & Superdry

22. november 2021/door Yasmin

Mode merken met R: Ralph Lauren, Rick Owens en Reebok

22. november 2021/door Yasmin

Mode merken met Q: Q&A, Quay en Queen of Catwalk

22. november 2021/door Yasmin

Mode merken met P: Prada, Puma en Philipp Plein

22. november 2021/door Yasmin

Mode merken met O: Off-White, Orsay en Olymp

22. november 2021/door Yasmin

Mode merken met N: Nike, New Balance en NA-KD

22. november 2021/door Yasmin

Mode merken met M: Marc Jacobs, Manolo Blahnik, Michael Kors en Moncler

22. november 2021/door Yasmin

Mode merken met L: Longchamp, Louboutin, Louis Vuitton en Lacoste

22. november 2021/door Yasmin

Mode merken met K: Kenzo, Karl Lagerfeld & Kappa

22. november 2021/door Yasmin

Mode merken met I: Iceberg, IVY & OAK en IMPERIAL

22. november 2021/door Yasmin

Mode merken met H: Hugo Boss, Hermes & H&M

22. november 2021/door Yasmin

Mode merken met G: Gucci, GAP, Giorgio Armani & Givenchy

22. november 2021/door Yasmin
Toon meer